search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:35
MENU CLOSE

Η αντίδραση του Κρεμλίνου για τα σενάρια συνάντησης Πούτιν – Ναβάλνι

15.09.2020 16:17
Η αντίδραση του Κρεμλίνου για τα σενάρια συνάντησης Πούτιν - Ναβάλνι - Media

 

Το Κρεμλίνο δεν βλέπει τον λόγο να συναντήσουν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ή εκπρόσωποι του Κρεμλίνου τον Αλεξέι Ναβάλνι στην περίπτωση που επιστρέψει στη Ρωσία, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.

«Ειλικρινά σας λέω, δεν βλέπουμε τον λόγο για μια τέτοια συνάντηση, δεν βλέπουμε να υπάρχει ανάγκη για μια τέτοια συνάντηση, γι αυτό πιστεύω ότι τέτοια συνάντηση δεν θα υπάρξει» , δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Ο Πεσκόφ σχολιάζοντας την πρόθεση του Αλεξέι Ναβάλνι να επιστρέψει στη Ρωσία είπε ότι «ο κάθε πολίτης της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι ελεύθερος να φύγει από τη Ρωσία και να επιστρέψει στη Ρωσία».

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε επίσης ότι η Ρωσία εξακολουθεί να είναι ανοιχτή σε θέματα συνεργασίας για τη διαλεύκανση των αιτιών του συμβάντος με τον Αλεξέι Ναβάλνι, αλλά δεν καταλαβαίνει, γιατί οι Γερμανοί εμπειρογνώμονες, δεν δίνουν τα στοιχεία των αναλύσεων με το βιολογικό υλικό του Ναβάλνι. Διερωτήθηκε μάλιστα γιατί ενώ έχουν ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που έγιναν στον Ναβάλνι οι Γάλλοι και Σουηδοί εμπειρογνώμονες, όπως και οι εμπειρογνώμονες του ΟΑΧΟ (Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων), δεν δίνεται η δυνατότητα αυτή και στους Ρώσους εμπειρογνώμονες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:31