search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:12
MENU CLOSE

Λιάκος: Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια – Πρέπει να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς

17.09.2020 06:52
Λιάκος: Κι εγώ φωτιά θα έβαζα στη Μόρια - Πρέπει να υπερασπιστούμε τους νεαρούς Αφγανούς  - Media

 

Ο καθηγητής και μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Λιάκος τάσσεται υπέρ των νεαρών Αφγανών που έβαλαν φωτιά στον καταυλισμό στη Μόρια και υποστηρίζει πως θα πρέπει να οργανωθεί νομική υπεράσπισή τους και να μην τους εγκαταλείψουν στα χέρια του Χρυσοχοΐδη.

Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει πως και ο ίδιος αν ήταν νέος και έφτανε στη Μόρια, θα έκανε το ίδιο, θα έβαζε φωτιά στον καταυλισμό.

Η ανάρτηση του Αντώνη Λιάκου για τη φωτιά στη Μόρια

«Αν ήμουν 16-17 χρονώ, είχα περάσει από χίλια μύρια κύματα για να φτάσω σε ευρωπαϊκή γη της επαγγελίας και βρισκόμουν στην κόλαση της Μόριας, κι εγώ φωτιά θα έβαζα. Να μην αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους Αφγανούς νεαρούς πρόσφυγες. Να οργανώσουμε τη νομική τους υπεράσπιση. Να μην τους εγαταλείψουμε στα χέρια του Χρυσοχοΐδη. Είναι και δημοκρατικό και ανθρωπιστικό καθήκον», έγραψε ο κ. Λιάκος στο Facebook.
 

Οι τέσσερις από τους έξι συλληφθέντες για την καταστροφική πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας, οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα δικαστήρια Μυτιλήνης, ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Οι δικαστικοί λειτουργοί τους απήγγειλαν τις κατηγορίες του εμπρησμού από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος και της σύστασης εγκληματικής ομάδας, (πλημμέλημα).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:11