22/10/2020 14:57:07

Σφοδρή επίθεση Ηλιόπουλου στην κυβέρνηση: Παίζει στα ζάρια τη δημόσια υγεία

Σφοδρή επίθεση Ηλιόπουλου στην κυβέρνηση: Παίζει στα ζάρια τη δημόσια υγεία - Media
 
«Κάθε μέρα που περνάει, το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη παίζει στα ζάρια τη δημόσια υγεία και απειλεί να τινάξει τη χώρα στον αέρα» δήλωσε σε πολύ υψηλούς τόνους ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, επικρίνοντας την κυβέρνηση ότι «παρουσίασε τους πολίτες ως υπεύθυνους για τη διασπορά του ιού», και τον πολιτισμό «ως την πιο επικίνδυνη δραστηριότητα», εν όψει των νέων περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.
 
Αναλυτικά, ο Ν. Ηλιόπουλος δήλωσε ότι «σήμερα δεδομένων των συνθηκών ο ελληνικός λαός ανέμενε μια αποφασιστική κυβερνητική παρέμβαση. Έναν πρωθυπουργό που θα ανακοίνωνε μέτρα:
 
- για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας
- για σχολεία
- για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
- για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων.
 
Δεν άκουσε τίποτα από όλα αυτά. Ο πρωθυπουργός περιορίστηκε σε ευχολόγια. Παρουσίασε τους πολίτες ως υπεύθυνους για τη διασπορά του ιού. Από ό,τι φαίνεται η πιο επικίνδυνη δραστηριότητα είναι ο πολιτισμός.
 
Κάθε μέρα που περνάει, το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη παίζει στα ζάρια τη δημόσια υγεία και απειλεί να τινάξει τη χώρα στον αέρα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.