search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:43
MENU CLOSE

Γκέλα για ΠΑΟΚ, πήρε το 1-1 ο Ατρόμητος στην Τούμπα

18.09.2020 18:10
Γκέλα για ΠΑΟΚ, πήρε το 1-1 ο Ατρόμητος στην Τούμπα - Media

 

Με εξαιρετικό πλάνο ώστε να εκμεταλλευθεί την κούραση του ΠΑΟΚ και με την είσοδο του Ενσικουλού να κάνει τη διαφορά, ο Ατρόμητος πήρε δίκαια τον βαθμό στην Τούμπα (1-1), χάνοντας κι άλλες ευκαιρίες.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έχοντας ένα εξαιρετικό πλάνο και εκμεταλλευόμενη τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του «Δικεφάλου», που όπως αποδείχθηκε τον αποπροσανατόλισαν, πήρε έναν δίκαιο βαθμό στην Τούμπα (1-1), χάνοντας μάλιστα και «κραυγαλέες» ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ώστε να θέσει διαφορετικά δεδομένα στην αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από ένα «φτωχό» πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πέτυχε πρώτος το γκολ στο 57′ κόντρα στη ροή του αγώνα, όταν ο Γιαννούλης με εξαιρετική ασίστ έδωσε έτοιμο τέρμα στον Ζίβκοβιτς, που δεν λάθεψε με πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν το παράτησαν.

Ο Νταμίρ Κάναντι πέρασε στο ματς τον Ενσικουλού και ο Κονγκολέζος στο 77′, αφού έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του ΠΑΟΚ γύρισε την μπάλα, αλλά ο Μιχάι άθελά του νίκησε τον Ζίβκοβιτς.

Οι Περιστεριώτες, που πήραν τον πρώτο τους βαθμό, είχαν και δοκάρι στο 52′ με εξαιρετικό σουτ του Κιβρακίδη.

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:43