19/01/2021 03:52:54

Καρά Τεπέ: Εντοπίστηκαν 243 κρούσματα κορωνοϊού

Καρά Τεπέ: Εντοπίστηκαν 243 κρούσματα κορωνοϊού - Media

 

Δύσκολα είναι, όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα στη νέα δομή φιλοξενίας που στήθηκε στη Λέσβο μετά την καταστροφική πυρκαγια στο ΚΥΤ της Μόριας. Όπως έχει γίνει γνωστο από την Πολιτεία, η μετεγκατάσταση των προσφύγων και των μεταναστών στη νέα δομή γίνεται μόνο με τη διενέργεια υποχρεωτικού τέστ για κορωνοϊό. 

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, «κατά την είσοδο των προσφύγων και μεταναστών στην προσωρινή δομή φιλοξενίας στο Καρά Τεπέ διενεργούνται τεστ σε όλους όσους εισέρχονται. Εχουν διενεργηθεί 7.064 τέστ και βρέθηκαν 243 κρούσματα κορωνοϊού που θα αποτυπωθούν στα στοιχεία που θα ανακοινώσει σήμερα ο ΕΟΔΥ». 

Την ίδια στιγμή, συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον νομό Αττικής, καθώς από σήμερα άρχισαν να ισχύουν και τα νέα περιοριστικά μέτρα, με συγκεκριμένες περιοχές να βρίσκονται «στο κόκκινο» με ορατό το ενδεχόμενο ακόμα και νέου lockdown για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.