search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:13
MENU CLOSE

Καρά Τεπέ: Εντοπίστηκαν 243 κρούσματα κορωνοϊού

21.09.2020 12:09
Καρά Τεπέ: Εντοπίστηκαν 243 κρούσματα κορωνοϊού - Media

 

Δύσκολα είναι, όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα στη νέα δομή φιλοξενίας που στήθηκε στη Λέσβο μετά την καταστροφική πυρκαγια στο ΚΥΤ της Μόριας. Όπως έχει γίνει γνωστο από την Πολιτεία, η μετεγκατάσταση των προσφύγων και των μεταναστών στη νέα δομή γίνεται μόνο με τη διενέργεια υποχρεωτικού τέστ για κορωνοϊό. 

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, «κατά την είσοδο των προσφύγων και μεταναστών στην προσωρινή δομή φιλοξενίας στο Καρά Τεπέ διενεργούνται τεστ σε όλους όσους εισέρχονται. Εχουν διενεργηθεί 7.064 τέστ και βρέθηκαν 243 κρούσματα κορωνοϊού που θα αποτυπωθούν στα στοιχεία που θα ανακοινώσει σήμερα ο ΕΟΔΥ». 

Την ίδια στιγμή, συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον νομό Αττικής, καθώς από σήμερα άρχισαν να ισχύουν και τα νέα περιοριστικά μέτρα, με συγκεκριμένες περιοχές να βρίσκονται «στο κόκκινο» με ορατό το ενδεχόμενο ακόμα και νέου lockdown για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:11