22/10/2020 15:08:54

Θεούλης, κέρδισε 180 εκατομμύρια ευρώ στο τζόκερ και τα ξόδεψε μέσα σε 8 χρόνια

Θεούλης, κέρδισε 180 εκατομμύρια ευρώ στο τζόκερ και τα ξόδεψε μέσα σε 8 χρόνια - Media

 

Ο Κόλιν Γουάριν και η σύζυγος του Κρίστιν πριν από 8 χρόνια κέρδισαν το τζακ ποτ στο τζόκερ της Σκοτίας. Μέσα σε μια νύχτα έγιναν πλουσιότεροι κατά 45 εκατομμύρια ευρώ. Και όπως λένε πολλοί το δύσκολο δεν είναι να βγάλεις λεφτά, το δύσκολο είναι να τα διαχειριστείς.
Και ο Κόλιν μάλλον δεν τα διαχειρίστηκε σωστά. Μέσα σε 8 χρόνια τα ξόδεψε όλα και με έναν πρόχειρο υπολογισμό ξόδευε 130.000 ευρώ την εβδομάδα. Λίγο πριν πεθάνει μάλιστα ο Κόλιν είχε στο λογαριασμό του μόνο 45 εκατομμύρια ευρώ. 


Όπως είπε και ένας χρηματοκοινομικός σύμβουλος ένας απλός άνθρωπο που δεν τσογάρει σε μετοχές, θέλει πολλή δουλειά και κόπο για να φάει 120 εκατομμύρια σε ένα χρονικό διάστημα 8 ετών. 
Ο Κόλιν που ήταν ένας καμεραμάν στο κανάλι STV, αγόρασε έναν πύργο στη Σκοτία και κάθε εβδομάδα άλλαζε σπορ και πολυτελή αυτοκίνητα. Πολλά λεφτά ξόδεψε επίσης και για την αγαπημένη του ομάδα την Partick Thistle, η οποία δεν κατάφερε να διακριθεί παρά το ζεστό χρήμα στα ταμεία της. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.