search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:53
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Απίστευτος συνωστισμός στο μετρό – Ο ένας πάνω στον άλλον εν αναμονή του συρμού (Photos)

22.09.2020 10:16
Κορωνοϊός: Απίστευτος συνωστισμός στο μετρό - Ο ένας πάνω στον άλλον εν αναμονή του συρμού  (Photos) - Media

 

Ανησυχία προκαλούν οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγα λεπτά με την αποβάθρα του σταθμού μετρό του Συντάγματος να είναι ασφυκτικά γεμάτη.

Εκατοντάδες άνθρωποι, ο ένας κυριολεκτικά πάνω στον άλλο, περιμένουν τον συρμό να σταματήσει για να μπουν μαζικά και φυσικά, να συνεχίσουν να βρίσκονται ο ένας πάνω στον άλλο κι εντός βαγονιού.

Στα εν λόγω φωτογραφικά στιγμιότυπα η αστυνομία είναι παντελώς απούσα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα ήταν πραγματικά δύσκολο να επέλθει τάξη σε αυτό το χάος που παρατηρείται.

Χιλιάδες εργαζόμενοι αναγκάζονται να θέτουν καθημερινά τον εαυτό τους σε κίνδυνο υπό τον φόβο να μη χάσουν τη θέση τους.

Γιατί μπορεί η υποχρεωτική τηλεργασία να επιβλήθηκε υποχρεωτικά για το 40% των εργαζομένων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο λεκανοπέδιο της Αττικής -σε όσες βέβαια μπορεί να εφαρμοστεί από τη φύση της δουλειάς,- ωστόσο, δεν είναι λίγες οι καταγγελίες για τις πιέσεις που δέχονται οι εργαζόμενοι, υπό το φόβο μην απολυθούν.

Οι εκτιμήσεις θέλουν ως το τέλος της χρονιάς, την ΕΛΣΤΑΤ να καταγράφει ανεργία που θα φτάνει στο 20%… , ενώ ιδιαίτερα κρίσιμος αναμένεται ο μήνας Σεμπτέμβριος μετά τον «μαύρο» Ιούνιο για την αγορά εργασίας με την ανεργία να καταγράφεται στο 18,3%.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:53