19/01/2021 05:05:13

Κορωνοϊός: Απίστευτος συνωστισμός στο μετρό - Ο ένας πάνω στον άλλον εν αναμονή του συρμού (Photos)

Κορωνοϊός: Απίστευτος συνωστισμός στο μετρό - Ο ένας πάνω στον άλλον εν αναμονή του συρμού  (Photos) - Media

 

Ανησυχία προκαλούν οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγα λεπτά με την αποβάθρα του σταθμού μετρό του Συντάγματος να είναι ασφυκτικά γεμάτη.

Εκατοντάδες άνθρωποι, ο ένας κυριολεκτικά πάνω στον άλλο, περιμένουν τον συρμό να σταματήσει για να μπουν μαζικά και φυσικά, να συνεχίσουν να βρίσκονται ο ένας πάνω στον άλλο κι εντός βαγονιού.

Στα εν λόγω φωτογραφικά στιγμιότυπα η αστυνομία είναι παντελώς απούσα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα ήταν πραγματικά δύσκολο να επέλθει τάξη σε αυτό το χάος που παρατηρείται.

Χιλιάδες εργαζόμενοι αναγκάζονται να θέτουν καθημερινά τον εαυτό τους σε κίνδυνο υπό τον φόβο να μη χάσουν τη θέση τους.

Γιατί μπορεί η υποχρεωτική τηλεργασία να επιβλήθηκε υποχρεωτικά για το 40% των εργαζομένων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο λεκανοπέδιο της Αττικής -σε όσες βέβαια μπορεί να εφαρμοστεί από τη φύση της δουλειάς,- ωστόσο, δεν είναι λίγες οι καταγγελίες για τις πιέσεις που δέχονται οι εργαζόμενοι, υπό το φόβο μην απολυθούν.

Οι εκτιμήσεις θέλουν ως το τέλος της χρονιάς, την ΕΛΣΤΑΤ να καταγράφει ανεργία που θα φτάνει στο 20%... , ενώ ιδιαίτερα κρίσιμος αναμένεται ο μήνας Σεμπτέμβριος μετά τον «μαύρο» Ιούνιο για την αγορά εργασίας με την ανεργία να καταγράφεται στο 18,3%.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.