24/10/2020 15:17:21

Διαψεύδει τον Χαρδαλιά ο ιερέας: «Τον συγχαίρω τον Υπουργό γιατί φίλησε το χέρι ιερέα» (Video)

Χαρδαλιάς, ο καλός μας άγγελος! - Media
 
Διαψεύδει τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά ο ιερέας, το χέρι του οποίου φίλησε, αλλά εν συνεχεία διέψευσε ο ίδιος την κίνησή του.
 
Μιλώντας στο Mega Channel, o ιερέας που χαιρέτησε ο Νίκος Χαρδαλιάς συνεχάρη τον υφυπουργό Προστασίας λέγοντας ότι «τον συγχαίρω τον υπουργό γιατί φίλησε το χέρι ιερέα, διότι οι χάρες του Θεού είναι πάνω από όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Εκεί ακουμπάμε, εκεί στηριζόμαστε, εκεί ελπίζουμε και θα έχουμε σίγουρα τη βοήθεια».
 
Μάλιστα, ο ιερέας δεν φάνηκε να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα της μάσκας που οι πιστοί πρέπει να φορούν όταν εκκλησιάζονται, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τη μάσκα να φιλήσει το χέρι; Δεν θα το παραδεχόμουν. Πηγαίνοντας με μάσκα αμφισβητείς τις χάρες του Θεού. Τους νόμους τους σεβόμαστε, όμως οι νόμοι της πολιτείας με τις χάρες του Θεού απέχουν πολύ».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Χαρδαλιάς διαψεύδοντας ότι φίλησε το χέρι του ιερέα, έγραψε στο Facebook ότι έκλινε «στο ράσο του με σεβασμό (και όχι φιλώντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που έσπευσε να μας συγχαρεί αμέσως μετά το τέλος και αυτής της επιχείρησης και ενώ μόλις είχα βγάλει την μάσκα μου για να πιώ νερό».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.