search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:51
MENU CLOSE

Βανέσα Μπράιαντ: «Εγώ πενθώ και η μαμά μου έχει το θράσος να δίνει συνέντευξη στην τηλεόραση»

23.09.2020 10:44
Βανέσα Μπράιαντ: «Εγώ πενθώ και η μαμά μου έχει το θράσος να δίνει συνέντευξη στην τηλεόραση» - Media

 

Μια οικογενειακή αντιπαράθεση ανάμεσα στη Βανέσα Μπράιαντ και τη μητέρα της έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με μαμά και κόρη να πετούν τα “βέλη” τους εκατέρωθεν και μάλιστα, δημοσίως!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σοφία Λέιν μιλώντας στο Univision υποστήριξε πως η 38χρονη κόρη της, την ανάγκασε να φύγει από ένα σπίτι της οικογένειας ενώ απαίτησε να της επιστρέψει το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε.

«Ο σύζυγός μου και η κόρη μου πέθαναν απροσδόκητα και όμως η μαμά μου έχει το θράσος να δίνει συνέντευξη στην τηλεόραση μιλώντας αρνητικά για μένα, ενώ κάνει πως κλαίει για ένα αυτοκίνητο και ένα σπίτι που δεν ήταν στο όνομά της» ανέφερε η χήρα του διάσημου μπασκετμπολίτσα Κόμπι Μπράιαντ που σκοτώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο σε συντριβή ελικοπτέρου μαζί με την 13χρονη κόρη τους.

«Έβγαλε όλα τα διαμάντια της, άδειασε το διαμέρισμά που της είχα δώσει και έβαλε τα έπιπλα σε αποθήκη ώστε να φαίνεται πως την έχω αφήσει χωρίς υποστήριξη. Ο σύζυγός μου κι εγώ την έχουμε στηρίξει οικονομικά τα τελευταία 20 χρόνια και συνεχίζω να το κάνω, εκτός από τη μηνιαία διατροφή της. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα δημοσιεύματα, δεν ήταν συναισθηματικά και σωματικά παρούσα τόσο στις κόρες μου όσο και σε μένα μετά τον θάνατο του συζύγου και της κόρης μου. Κοιτάζοντας μπροστά, βλέπω τι είναι πιο σημαντικό για την μητέρα μου και είναι κάτι παραπάνω από οδυνηρό. Ελπίζω πως αυτή η δημόσια προβολή των προσωπικών μας σχέσεων θα σταματήσει εδώ» τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:50