search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Ενόχληση Κουμουνδούρου για Τζάκρη, τα «μαζεύει» η βουλευτής

23.09.2020 11:06
tzakri_2.jpg

 

Για διαστρέβλωση και αποσπασματική παρουσίαση των όσων είπε σε χθεσινή της συνέντευξη κάνει λόγο η Θεοδώρα Τζάκρη σε δήλωσή της για τους χαρακτηρισμούς που απεύθυνε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλαδή τον χαρακτηρισμό «άπατρις» από τη μία και τον χαρακτηρισμό «διεθνιστής» σαν να επρόκειτο για κατηγορία κάτι που ενόχλησε σφόδρα το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην δήλωσή της με την οποία επιχειρεί ν’ ανασκευάσει, κατόπιν υποδείξεων της Κουμουνδούρου που εξέφρασε την ενόχλησή της, η αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Επειδή ορισμένα μέσα ενημέρωσης εμφανίζουν, σήμερα, αποσπασματικά και διαστρεβλωμένα την κριτική μου, σε χθεσινή μου συνέντευξη, απέναντι στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης και του Κ. Μητσοτάκη, δίνοντας την εντύπωση ότι υιοθετώ χαρακτηρισμούς που οι πατριδοκάπηλοι και οι δήθεν εθνικόφρονες της Δεξιάς συνηθίζουν να χρησιμοποιούν εναντίον της Προοδευτικής Παράταξης, καλώ όσους έσπευσαν να με κατηγορήσουν να ακούσουν το ηχητικό.

Έτσι θα κατανοήσουν πως όσα ειπώθηκαν δεν αποτελούν παρά ειρωνικό και εμφατικό λόγο, προκειμένου να αναδειχθούν οι αντιφάσεις της εξωτερικής πολιτικής του Κ. Μητσοτάκη».

Την ενόχληση της Κουμουνδούρου μετέφερε στην κ. Τζάκρη η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Όλγα Γεροβασίλη, ζητώντας εξηγήσεις και προτρέποντας εμμέσως πλην σαφώς σε διορθωτική δήλωση.

Σημειώνεται πως από χθες έντονη ήταν η δυσφορία στους κόλπους της εσωκομματικής αντιπολίτευσης – με στελέχη που την εκπροσωπούν στον «πρωϊνό καφέ» που θα συνεδριάσει αύριο να προτίθενται να δώσουν συνέχεια – αλλά και στον 7ο της Κουμουνδούρου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50