search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:31
MENU CLOSE

Σάρον Στόουν: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο φιλούσε υπέροχα – Ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του (Videos)

23.09.2020 13:09
Σάρον Στόουν: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο φιλούσε υπέροχα - Ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του (Videos) - Media

 

Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Σάρον Στόουν αποκάλυψε με ποιον αντάλλαξε το ωραιότερο φιλί στην καριέρα της ως χολιγουντιανή σταρ.

Η Σάρον Στόουν αποτελεί μια από τις διασημότερες και ομορφότερες ηθοποιούς που έχουν περάσει ποτέ από το παγκόσμιο στερέωμα, ενώ έχει καθιερωθεί ως διαχρονικό sex symbol. Σε κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, αλλά και στη μεγάλη οθόνη εντυπωσίαζε και εντυπωσιάζει ακόμα στα 62 της χρόνια με την καθηλωτική ομορφιάς της.

Όταν βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη της εκπομπής «Watch What Happens Live», η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ποιος ήταν ο ηθοποιός με τον οποίο αντάλλαξε το ωραιότερο φιλί στην καριέρα της στο Χόλιγουντ. Και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Η Σάρον Στόουν και ο 77χρονος σήμερα Ρόμπερτ Ντε Νίρο πρωταγωνίστησαν μαζί στην εμβληματική ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε «Casino» το 1995, για την οποία μάλιστα η Στόουν κέρδισε τη μοναδική υποψηφιότητα για Όσκαρ στην καριέρα της.

«Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο φιλούσε σίγουρα καλύτερα. Ήταν ο ηθοποιός που θαύμαζα πιο πολύ… Ήθελα απλά να κάθομαι απέναντί του στο τραπέζι και προσπαθούσα να συγκρατηθώ. Ίσως γιατί τον εκτιμούσα τόσο πολύ, μαζί του έζησα το αποκορύφωμα των φιλιών. Ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του ως ηθοποιός. Ήταν υπέροχος. Δεν ξέρω αν μπορώ να τον συγκρίνω με κάποιον άλλον».

Καλεσμένες στην εκπομπή ήταν, μεταξύ άλλων, και οι Σίνθια Νίξον (η «Μιράντα» του Sex & the city) και Σάρα Πόλσον, με τις οποίες συμπρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Netflix, «Ratched». Όταν ρωτήθηκε αν θα ήθελε να πάρει τη θέση της Κιμ Κατράλ ως σεξοβόμβα Σαμάνθα, η Στόουν απάντησε ότι θα ήταν τιμή για εκείνη να παίξει στο πλευρό της Νίξον.

Η τηλεοπτική Μιράντα ωστόσο είπε ότι, θα προτιμούσε να δει μια Αφροαμερικανή στην παρέα του Sex & the city, ώστε να προωθηθεί η διαφορετικότητα.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:31