search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:19
MENU CLOSE

Ο Ευαγγελάτος άτυπος διευθυντής ειδήσεων στο Mega;

24.09.2020 05:58
Ευαγγελάτος: Διαφωνώ με την απεργία, είναι δίκαια όμως τα αιτήματα (Video) - Media

 

Μπορεί το MEGA να έχει αναθέσει σε κάμποσα στελέχη του ρόλο διευθυντή ειδήσεων ή παραπλήσιους ρόλους και πάλι όμως η δουλειά γίνεται “απ’ έξω”! Και εξηγούμαστε. Ευφυώς ο Νίκος Ευαγγελάτος απέφυγε την εμπλοκή με τις ειδήσεις (όταν τέθηκε το θέμα) επιλέγοντας να κρατήσει την εκπομπή του… Ωστόσο το “πνεύμα” του είναι εκεί και τους καθοδηγεί αφού (ακόμη και για ένα μη έμπειρο μάτι) είναι ορατό ότι το δελτίο ειδήσεων ακολουθεί.. – τηρουμένων των αναλογιών (και με μια δόση υπερβολής), τη σκαλέτα της εκπομπής “Live news”!

Με λίγα λόγια η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου (η μοναδική στο Mega με υψηλά ποσοστά) λειτουργεί ως μπούσουλας για το δελτίο ειδήσεων για αυτό (ακόμη και ένα μη έμπειρο μάτι) μπορεί να διαπιστώσει ότι η διαχείριση της επικαιρότητας από το δελτίο είναι πανομοιότυπη με της εκπομπής. Η ιεράρχηση των θεμάτων είναι ίδια, ενώ και η προσέγγιση της θεματολογίας (όπως καταγράφεται στα ρεπορτάζ) ακολουθεί τη “γραφή” Ευαγγελάτου!

Είναι προφανές ότι αυτό γίνεται για λόγους τηλεθέασης με το σκεπτικό ότι αφού “πουλάει” στην εκπομπή θα “πουλήσει” και στο δελτίο. Μόνο που δεν συμβαίνει αυτό.
Μπορεί λοιπόν ο Νίκος Ευαγγελάτος να κάνει νούμερα και η διοίκηση να εμπιστεύεται τη γνώση και τη γνώμη του ακόμη και ως “άτυπου” διευθυντή ειδήσεων αλλά όπως λέει και το ρητό: αν δεν μπορείς να τον μιμηθείς, μην τον… αντιγράφεις.

Πηγή: enimerosi24  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:18