search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:55
MENU CLOSE

 Με μπικίνι η πανέμορφη νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ (Photos)

24.09.2020 14:46
 Με μπικίνι η πανέμορφη νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ (Photos) - Media

 

Η πανέμορφη σύντροφος του Μπραντ Πιτ, Νικόλ Ποτουράλσκι, προκάλεσε… ταραχή με νέες φωτογραφίες της.

Το εκπληκτικό 27χρονο μοντέλο πρωταγωνίστησε στην τελευταία καμπάνια της μάρκας μαγιό TRIANGL στο Instagram, επιδεικνύοντας τη μαυρισμένη φιγούρα της σε ένα τυρκουάζ μπικίνι.

Η Νικόλ επιδεικνύει τις δεξιότητές της στο μόντελινγκ στην παραλία από την Carly Dame, όπου πόζαρε με άλλα πανέμορφα κορίτσια σε μια τροπική τοποθεσία.

Ο 56χρονος Μπραντ έχει σχέση αυτή την περίοδο με το μοντέλο Nicole, αφού εντοπίστηκαν τον περασμένο μήνα όταν έφταναν στη Νότια Γαλλία με ιδιωτικό τζετ όπου επισκέφτηκαν το Château Miraval.

Το ταξίδι συνέπεσε με την έκτη επέτειο του γάμου του με την Αντζελίνα με την οποία παντρεύτηκαν στο κάστρο στις 24 Αυγούστου 2014.

Το πρώην ζευγάρι είχε αγοράσει το κτήμα συμπεριλαμβανομένου του Château και του αμπελώνα για 60 εκατομμύρια δολάρια αφού το μίσθωνε για τρία χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:48