search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:26
MENU CLOSE

Έφεση-ντροπή Δημοσίου κατά απόφασης δικαίωσης του δημοσιογράφου Μ. Κυπραίου – Έχασε την ακοή του από κρότου-λάμψης

25.09.2020 07:11
kypraios_0.png

 

Προκαλεί πραγματικά οργή η είδηση ότι το ελληνικό Δημόσιο αποφάσισε να στραφεί κατά ενός δημοσιογράφου που εν ώρα εργασίας έχασε την ακοή του, και ξυλοκοπήθηκε άγρια από άνδρες της περιβόητης ομάδας ΔΕΛΤΑ που ανασύστασε η παρούσα κυβέρνηση Μητσοτάκη. 

Το γεγονός είχε διαδραματιστεί στις 15 Ιουνίου 2011, κατά τη διάρκεια μεγάλης διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας κατά των μέτρων λιτότητας. Τότε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κυπραίος που κάλυπτε τα γεγονότα, δέχθηκε επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ με κρότου-λάμψης και ενώ βρισκόταν μέσα σε στοά. Όχι μόνο λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ότι έχασε την ακοή του, αλλά στην προσπάθειά του να διαφύγει, ξυλοκοπήθηκε αναίτια από την τότε ομάδα “ΔΕΛΤΑ”.

Τον περασμένο Μάιο, εννιά χρόνια μετά την επίθεση, ο δημοσιογράφος δικαιώθηκε επιτέλους για την αστυνομική αυθαιρεσία εναντίον του.

Ωστόσο σήμερα, τέσσερις μήνες αργότερα, το ελληνικό Δημόσιο άσκησε έφεση! Ασκήθηκε συγκεκριμένα η 2410/14-09-2020 έφεση του Δημοσίου κατά της απόφασης Α8144/15-5-2020 που καταδίκασε τα ΜΑΤ για την επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου.

Είναι μια ντοπιαστική επιλογή που όλοι ελπίζουν ότι θα πέσει στο κενό!

«Εφτά μέτρα κ 20 σταθμά, από την “λαοπρόβλητη” κυβέρνηση του: “όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας”. Ο αγώνας συνεχίζεται» έγραψε ο ίδιος ο μαχητής δημοσιογράφος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:24