search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:49
MENU CLOSE

«Freaky Hoody»: Διχάζει την Γαλλία ο δάσκαλος δημοτικού με τατουάζ σε όλο το σώμα (Photo/Video)

25.09.2020 07:25
«Freaky Hoody»: Διχάζει την Γαλλία ο δάσκαλος δημοτικού με τατουάζ σε όλο το σώμα (Photo/Video) - Media

 

Προβληματισμό και μεγάλη συζήτηση στην εκπαιδευτική κοινότητα της Γαλλίας έχει προκαλέσει η εμφάνιση ενός δασκάλου δημοτικού, ο οποίος είναι γεμάτος με τατουάζ.

Ο συγκεκριμένος δάσκαλος διδάσκει στη γαλλική πόλη Εσό, έχοντας προκαλέσει τον απόλυτο διχασμό σε γονείς, μαθητές και άλλους συναδέλφους του εκπαιδευτικούς.

Ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος είναι διάσημος στον χώρο των δερματοστικτών με το ψευδώνυμο «Freaky Hoody», θεωρεί πως δεν πρέπει να τον κρίνουν για την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά για τη δουλειά του ως εκπαιδευτικού.

«Νομίζω ότι ως δάσκαλος κάνω καλά τη δουλειά μου και η εμφάνισή μου δεν την επηρεάζει. Σίγουρα, κάποιοι αντιδρούν. Αλλά από αυτούς μόλις ένας στους χίλιους είναι γονέας μαθητή και συνήθως όχι από την τάξη όπου διδάσκω», τόνισε σε συνέντευξή του στη γαλλική τηλεόραση.

Πάντως, όπως αναφέρει η Le Parisien, οι επιθεωρητές της εκπαίδευσης στη μικρή γαλλική επαρχιακή πόλη του ζήτησαν να μη διδάσκει στις μικρές τάξεις του δημοτικού, αλλά να προτιμά τα μεγαλύτερα παιδιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:48