search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21
MENU CLOSE

Στην Κυψέλη Τσιόδρας – Κικίλιας: Το τεστ με κινητή μονάδα είναι από τα πιο σημαντικά μέτρα (photos/video)

25.09.2020 11:02
Στην Κυψέλη Τσιόδρας - Κικίλιας: Το τεστ με κινητή μονάδα είναι από τα πιο σημαντικά μέτρα (photos/video) - Media

 

Στην Κυψέλη όπου γίνονται στοχευμένα τεστ κορονοϊού από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ βρέθηκαν πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Όπως είπε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας τα τεστ γίνονται καθώς το κέντρο της Αθήνας είναι σύμφωνα με τα στοιχεία από τις πιο επιβαρυμένες περιοχές.

DSC_6617

IMG_20200925_133322

«Η επιδημία είναι τοπική και πρέπει να εντείνονται οι έλεγχοι που γίνονται», είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας ο οποίος όταν ρωτήθηκε αν πρέπει να ληφθούν κι άλλα μέτρα κατά του κορονοϊού απάντησε: «Αυτο το μέτρο των τεστ είναι από τα πιο σημαντικά».

EUROKINISSI

Υπουργείου Υγείας για τις ΜΕΘ

Το ζήτημα των ΜΕΘ στην πανδημία, παραμένει στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Πηγές του υπουργείο Υγείας, απαντώντας στην κριτική που ασκεί η αξιωματική αντιπολίτευση, αναφέρουν:

«Περιφρονούν τα έργα των άλλων, όσοι δεν έχουν να παρουσιάσουν δικό τους έργο. 4,5 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ 557 ΜΕΘ. Σε 14 μήνες, οι ΜΕΘ έχουν σχεδόν διπλασιαστεί. Εμείς συνεχίζουμε να ανοίγουμε ΜΕΘ, ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να κάνει αντιπολίτευση πάνω στην πανδημία. Δυστυχώς, χειρότερο από την ανικανότητα είναι να είσαι ικανός για όλα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21