search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:08
MENU CLOSE

Γυναίκα αστυνομικός και ένας αξιωματικός απολύθηκαν επειδή αντί να κάνουν περιπολία, εκείνοι έκαναν σεξ σε ξενοδοχείο (Photos)

25.09.2020 14:01
Γυναίκα αστυνομικός και ένας αξιωματικός απολύθηκαν επειδή αντί να κάνουν περιπολία, εκείνοι έκαναν σεξ σε ξενοδοχείο (Photos) - Media

 

Η αστυνομικός Η Zoe Phillips 32 ετών δεν περνούσε απαρατήρητη από τους συναδέλφους της αστυνομικούς. Ακόμη και με τη στολή όλοι γύριζαν το βλέμμα τους επάνω της καθώς οι καμπύλες του κορμιού της αναστάτωναν τους πάντες. 


Η Zoe, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα και όλοι μιλούσαν για μια όμορφη αλλά ψυχρή και δίχως σχέσεις με τους συναδέλφους της, αστυνομικό. Η Zoe έβγαινε πάντα για περιπολία με τον αξιωματικό του τμήματος της τον Andrew Perry, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών. 


Όταν η γυναίκα του Andrew πήγε στα κρυφά και παραπονέθηκε στον διοικητή του τμήματος ότι κάτι δεν πάει καλά με τον άνδρα της ο οποίος αργεί και μπορεί να είναι μπλεγμένος σε κάποια υπόθεση που ενδεχομένως να χρειάζεται να διερευνήσει το «εσωτερικών υποθέσεων» κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια. 


Με άκρα μυστικότητα τοποθετήθηκε ένα gps στο περιπολικό όπου έκαναν περιπολίες και τότε το μυστήριο λύθηκε. Η 32χρονη αστυνομικός και ο αξιωματικός όποτε έβγαιναν για περιπολία, έκλειναν το gps του περιπολικού και πήγαιναν να χαρούν τον έρωτα τους και να κάνουν σεξ σε κάποιο μικρό ξενοδοχείο. 
Αυτό αποκάλυψε το κρυμμένο gps το οποίο οδήγησε στο ξενοδοχείο όπου το ζευγάρι έκανε σεξ. Μάλιστα το ζευγάρι πιάστηκε επ αυτοφώρω. Κινήθηκε άμεσα η προβλεπόμενη διαδικασία και η Zoe απολύθηκε όπως άλλωστε και ο Andrew. Μάλιστα η ειδική επιτροπή της αστυνομίας της μικρής πόλης Gwent στην Ουαλία και ο πρόεδρος της Κρίστοφερ ΜακΚάι μίλησε για  «θλιβερή» συμπεριφορά του ζευγαριού των αστυνομικών και είπε ότι οι πράξεις τους «υπονόμευσαν την εμπιστοσύνη του κοινού στην αστυνομία».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:08