search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:30
MENU CLOSE

Γαλλία: Στους δρόμους οι εστιάτορες στη Μασσαλία για τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού (Video)

25.09.2020 16:30
Γαλλία: Στους δρόμους οι εστιάτορες στη Μασσαλία για τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού (Video) - Media

 

Την έντονη αντίδραση εκατοντάδων ιδιοκτητών εστιατορίων και μπαρ στη Μασσαλία προκάλεσαν τα νέα μέτρα της Γαλλικής κυβέρνησης στην περιοχή, που έχει καταταγεί στην «κόκκινη ζώνη» από πλευράς επικινδυνότητας λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. 

Οι ιδιοκτήτες συγκεντρώθηκαν στους δρόμους εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για τα νέα μέτρα, μεταξύ αυτών και το κλείσιμο των μπαρ και των εστιατορίων.

«Θέλουμε να δουλέψουμε, παραμένουμε ανοιχτοί» φώναζαν οι διαδηλωτές.
 

Στο πλαίσιο των μέτρων που ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας της Γαλλίας, στη Μασσαλία, όπως και σε άλλες περιοχές που βρίσκονται στην «κόκκινη ζώνη» των μολύνσεων, επιβλήθηκε «λουκέτο» δύο εβδομάδων σε μπαρ και εστιατόρια από το Σάββατο.

Την Πέμπτη, οι αρχές ζήτησαν από την κυβέρνηση να καθυστερήσει την επιβολή νέων μέτρων για δέκα ημέρες, για να δουν αν η επιδημία παρουσιάζει σημάδια επιβράδυνσης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:29