search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:05
MENU CLOSE

Σοκ στη Ρόδο: Βγήκαν μαχαίρια για μια θέση πάρκινγκ – Στο νοσοκομείο αστυνομικός

27.09.2020 16:50
«Κόλαση» στον Νέο Κόσμο: Βροχή πυροβολισμών και ένας νεκρός σε «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» (Photos) - Media

 

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου παραπέμφθηκαν από τον εισαγγελέα υπηρεσίας δύο αδέλφια, τα οποία το απόγευμα του Σαββάτου, περίπου στις έξι, τραυμάτισαν με μαχαίρι αστυνομικό ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Ειδικότερα, η σύζυγος του αστυνομικού, που εργάζεται σε εμπορικό κατάστημα στην περιοχή της Ιαλυσού, διαπληκτίστηκε με τον έναν εκ των δύο κατηγορουμένων για μια θέση στάθμευσης. Τόσο η ίδια όσο και ο αστυνομικός σύζυγός της, διατείνονται ότι η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο σύζυγος ζήτησε εξηγήσεις από τους δύο κατηγορούμενους για το επεισόδιο που προηγήθηκε με τη σύζυγό του.

Τότε, όπως υποστηρίζει, οι δύο κατηγορούμενοι τον απείλησαν με κουζινομάχαιρα που κράδαιναν και ο ένας εξ αυτών του επιτέθηκε και του κατάφερε τραύματα κοντά στην κοιλιακή χώρα, κάτω από τα πλευρά και ένα στον αριστερό μηρό.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αφού έγινε συρραφή στα τραύματα, πήρε εξιτήριο καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία.

Οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι ο αστυνομικός ήταν εκείνος που τους επιτέθηκε πρώτος και κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε, ο ένας από τους δύο έπεσε κάτω. Στο σημείο της πτώσης, όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος που φέρεται να τραυμάτισε τον αστυνομικό, υπήρχε ένα μαχαίρι κήπου το οποίο και άρπαξε από το έδαφος για να αμυνθεί.

Πηγή: dimokratiki

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30