search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:50
MENU CLOSE

Η αποστομωτική απάντηση 25χρονου που βγαίνει ερωτικά με 80χρονη: «Όποιοι δεν πιστεύουν ότι την αγαπώ να καούν στην κόλαση» (Video)

28.09.2020 13:52
Η φωτογραφία που ραγίζει καρδιές: Ηλικιωμένο ζευγάρι στο νοσοκομείο, λίγο πριν πεθάνουν από κορωνοϊο - Media

 

Εκείνη είναι 80 και εκείνος 25 και όμως χαίρονται τον έρωτα τους. Μπορεί κάποιοι – οι περισσότεροι ίσως- να σοκάρονται και να λένε ότι ο 25χρονος βγαίνει με την 80χρονη για κάποιον άλλο λόγο, αλλά αυτό είναι κάτι που και οι δυο τους διαψεύδουν.


Μάλιστα ο 25χρονος είναι αποστομωτικός στους επικριτές του: «Όποιος δεν πιστεύει ότι με ελκύει ερωτικά η Ίρις, μπορεί να καεί στην κόλαση» λέει. Ο Μοχαμέτ Αχμέτ Ιμπριχάμ είναι από την Αίγυπτο και μέσω facebook, γνώρισε την 80χρονη Ίρις Τζόουνς.


Άρχισαν να μιλάνε μέσω ίντερνετ και κάποια στιγμή η Ίρις αποφάσισε να φύγει από την Αγγλία και να πάει στην Αίγυπτο να συναντηθεί με τον Μοχαμέντ. Πλέον οι δυο τους είναι αχώριστοι. Μένουν στην Αγγλία στην έπαυλη της γυναίκας και ζουν και χαίρονται τον έρωτα τους. 
Ο έρωτας τους μάλιστα έγινε και θέμα στην Αγγλία, όπου τους προσκάλεσαν μαζί σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Εκεί ο Μοχαμέντ βγήκε από τα ρούχα του επειδή τον κατέκριναν που ήταν με την κατά 55 χρόνια μεγαλύτερη του και ξέσπασε. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:49