search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:19
MENU CLOSE

Τουρκικά ΜΜΕ: Συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου στις 8 Οκτωβρίου στην Μπρατισλάβα

30.09.2020 17:48
Τηλεφώνημα Δένδια σε Τσαβούσογλου: Έτοιμη για την αποστολή βοήθειας στη Σμύρνη η Ελλάδα - Media

 

Συνάντηση μεταξύ του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια και του Τούρκου ομολόγου του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, επίκειται για τις 8 Οκτωβρίου στην Μπρατισλάβα, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN Turk.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο ενός φόρουμ για την ασφάλεια και την ενέργεια, στο οποίο θα είναι ομιλητής και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ. Ωστόσο, μέχρι στιγμής καμία από τις δύο πλευρές δεν το επιβεβαιώνει, όπως σημειώνει ο ΣΚΑΙ.

Πάντως, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου από σήμερα είχε δώσει τον τόνο, καθώς είπε ότι κάποτε με πρώην υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά αν και διαφωνούσαν είχαν πολλές συναντήσεις, ενώ με τον Δένδια δεν έχει καταφέρει να συναντηθεί, όμως θα γίνουν προσπάθειες για διάλογο. Άλλωστε, όπως ανέφερε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών έχουν ήδη ξεκινήσει κάποιες επαφές οι αξιωματούχοι των δύο χωρών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30