search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:40
MENU CLOSE

Χαμός σε εστιατόριο του Salt Bae με γυναίκα που κάνει twerking και τον έξαλλο σύζυγό της (Video)

30.09.2020 18:17
Χαμός σε εστιατόριο του Salt Bae με γυναίκα που κάνει twerking και τον έξαλλο σύζυγό της (Video) - Media
 
Φαίνεται ότι ο Salt Bae καταφέρνει να εξάπτει τα πάθη όπου κι αν βρίσκεται, είτε λόγω των εξωφρενικών τιμών που χρεώνει τις μπριζόλες του, είτε λόγω ζητημάτων ασφάλειας στα εστιατόριά τού, είτε λόγω… ζηλοτυπίας.
 
Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο από τη δημοφιλή εφαρμογή TikTok, στο οποίο Τούρκος χασάπης και ιδιοκτήτης αλυσίδας εστιατορίων, Νουσρέτ Γκιοκτσέ, φαίνεται να βιντεοσκοπεί με το κινητό του τηλέφωνο το… twerking πελάτισσάς του, όταν εισβάλει στο εστιατόριο ο εξαγριωμένος σύζυγος της για να της ζητήσει το λόγο.
 
Από τον τρόπο που αντιδρά ο Νουσρέτ δείχνει να αιφνιδιάζεται καθώς ο σωματώδη ςσύζυγος χτυπά με αγριότητα την κεντρική πόρτα ενώ ένας υπάλληλος προσπαθεί να τον εμποδίσει. Ο εξαγριωμένος άντρας μπαίνει με ορμή στο κατάστημα και επιτίθεται φραστικά εναντίον της συζύγου του.
 
Εκείνο που μένει να εξακριβωθεί από τα βίντεο, που κυκλοφορούν στο TikTok, είναι αν η αντίδραση του συζύγου είναι στημένη, για λογους εντυπώσεων στο Διαδίκτυο, ή αληθινή.

 

Πληροφορίες: protothema.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30