search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:35
MENU CLOSE

Παγκόσμιο karting: Ξύλο μεταξύ οδηγών και… πέταγμα ξηλωμένου προφυλακτήρα στην πίστα (Videos)

05.10.2020 06:41
Παγκόσμιο karting: Ξύλο μεταξύ οδηγών και... πέταγμα ξηλωμένου προφυλακτήρα στην πίστα (Videos) - Media

 

Σκηνές που συνήθως βλέπουμε σε ποδοσφαιρικά γήπεδα, εκτυλίχθηκαν στο FIA Karting World Championship στην πίστα του Λονάτο, στην Ιταλία.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Luca Corberi, ένας 23χρονος Ιταλός οδηγός, που όπως μαρτυρά και η ηλικία του, είχε περάσει τα καλύτερά του χρόνια σε ότι αφορά στο karting. Είχε μάλιστα πρόσφατα ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση αλλά… δεν κρατιόταν και έκανε την μεγάλη επιστροφή.

Κάπου εδώ να σημειώσουμε πως στην οικογένειά του ανήκει η πίστα South Garda και μάλιστα έχει πρόσφατα πάρει τα ηνία από τον πατέρα του σε ότι αφορά στη διαχείρισή της. Αλλά όπως θα δείτε, μάλλον σκοπεύει να τη μετατρέψει σε αρένα!

Έξαλλος μετά από επαφή εντός πίστας που τον έστειλε εκτός αγώνα, έκανε αδιανόητα πράγματα! Αρχικά ξήλωσε τον προφυλακτήρα του kart του, πήγε δίπλα στην αγωνιστική διαδρομή και ενώ περνούσαν οι συναθλητές του, προσπάθησε να χτυπήσει έναν εξ αυτών – τον Paolo Ippolito, τον οποίο θεώρησε υπεύθυνο για την ατυχή εξέλιξη του αγώνα του.

 

Μάλιστα ο Corberi είχε κάκιστο σημάδι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει άλλο οδηγό, ευτυχώς με τον προφυλακτήρα να εξοστρακίζεται, δίχως να τον τραυματίσει! Ένας κριτής έσπευσε να τον απομακρύνει αλλά κι εκεί ο Ιταλός οδηγός έδειξε να μη συμμορφώνεται.

Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εκεί. Ο Corberi πήγε στο χώρο του parc ferme όπου περίμενε (!) τον άλλο οδηγό. Εδώ γεννιούνται ερωτηματικά σχετικά με το πως η FIA επέτρεψε κάτι τέτοιο.

Κι όταν ο Ippolito φτάνει εκεί και βγαίνει από το kart του, ο Corberi (που πρέπει να σημειωθεί πως είναι πολύ πιο υψηλόσωμος) του ορμάει με φόρα και τον «γκρεμίζει», σε μία κίνηση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό.

 

Ξεκινά σύρραξη, και μερικά δευτερόλεπτα μετά, ένας ενήλικος, που όπως μαθαίνουμε είναι ο μπαμπάς Corberi, κάνει παρόμοια κούρσα που καταλήγει πάνω στον Ippolito. Και ακολουθεί το χάος…

Σύσσωμος ο κόσμος των αγώνων έχει καταδικάσει όσα συνέβησαν στο Λονάτο, η ιταλική ομοσπονδία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα ενώ θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένο πως ο Corberi δυσκολα θα οδηγήσει ξανά. Αλλά το ίδιο δύσκολα θα δούμε ξανά αγώνα της FIA στη συγκεκριμένη πίστα.

Πηγή newsauto.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:34