search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:28
MENU CLOSE

Τα ζαχαρωτά «έστειλαν» στο νοσοκομείο 13 εφήβους (Photos)

05.10.2020 14:55
Τα ζαχαρωτά «έστειλαν» στο νοσοκομείο 13 εφήβους (Photos) - Media

 

Δεκατρία παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αφού κατανάλωσαν γλυκίσματα που τους προκάλεσαν αδιαθεσία στο σχολείο.

Τραυματιοφορείς μετέβησαν στο Καθολικό Σχολείο La Sainte Union στο Highgate της Μ. Βρετανίας, το πρωί της Δευτέρας, αφού οι μαθητές δήλωσαν ότι ένιωθαν άρρωστοι.

Αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για το περιστατικό.

Η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου (LAS) ανακοίνωσε: «Στείλαμε δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου ενός επικεφαλής κλινικής ομάδας, πέντε πληρωμάτων ασθενοφόρων, ιατρών στα αυτοκίνητα και υπαλλήλους αντιμετώπισης συμβάντων».

«Ελέγξαμε δεκατρείς έφηβους στο σημείο και τους πήγαμε στο νοσοκομείο» πρόσθεσε.

Από την πλευρά της, η αστυνομία είπε: «Η αστυνομία κλήθηκε από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου περίπου στις 11:45, ύστερα από αναφορές για παιδιά που αισθάνονται αδιαθεσία που έτρωγαν αυτά που πίστευαν ότι ήταν γλυκά σε ένα σχολείο στο Highgate Road, NW5. Προληπτικά, 13 παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι γονείς τους ενημερώθηκαν. Κανείς δεν πιστεύεται ότι είναι σοβαρή η αδιαθεσία».

«Έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν οι πλήρεις περιστάσεις. Δεν πραγματοποιήθηκε καμία σύλληψη. Το σχολείο δεν εκκενώθηκε», πρόσθεσε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:26