search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:34
MENU CLOSE

Ρήγας για Κοντονή: Εξυπηρετεί προσωπική στρατηγική – Αρκετά πια!

09.10.2020 06:08
Ρήγας για Κοντονή: Εξυπηρετεί προσωπική στρατηγική - Αρκετά πια!  - Media

 

Αν έχει δείξει κάτι σε όλα τα χρόνια της πολιτικής του διαδρομής ο Πάνος Ρήγας, αυτό είναι πως είτε ως υπουργός Άμυνας είτε ως γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ απέφευγε πάντοτε, όπως ο διάβολος το λιβάνι, να εμπλέκεται σε κόντρες και εσωκομματικές έριδες.

Όμως, καίτοι ο Ρήγας δεν έχει ποτέ του αφήσει κάποια αιχμή εναντίον άλλου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, χθες δεν κρατήθηκε όταν πήρε πλέον διαστάσεις η άποψη που εξέφρασε ο Σταύρος Κοντονής για τους νέους ποινικούς κώδικες και την τροποποίησή τους από την κυβέρνηση Τσίπρα.

«Η δήλωση παραίτησης του Σταύρου Κοντονή που συνοδεύτηκε με κριτική για τον ποινικό κώδικα αποτελεί άλλον έναν κρίκο στην αλυσίδα διαφοροποιήσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που εξυπηρετούν προσωπικές στρατηγικές ή πικρίες. Δεν συμβάλλουν όμως στη συλλογική μας προσπάθεια, δεν αντιλαμβάνονται τις αγωνίες και τις ανάγκες της κοινωνίας, απαξιώνουν τα μέλη του κόμματος δίνοντας την εντύπωση ότι στο κόμμα υπάρχουν ευγενείς και πληβείοι», έγραψε, φανερά ενοχλημένος, στη σελίδα του στο facebook.

Ο Πάνος Ρήγας, για να πρόσθεσε: «Αρκετά πια. Ας σεβαστούμε όλοι την συλλογική προσπάθεια για ανατροπή της πιο κοινωνικά ανάλγητης κυβέρνησης και ας μη δίνουμε τη δυνατότητα να μας χρησιμοποιούν». «Να θυμίσω ότι στην Αριστερά ενταχθήκαμε όχι γιατί μας χρωστάει, αλλά γιατί της χρωστάμε ακόμα και αν νιώσουμε αδικημένοι», κατέληξε ο Πάνος Ρήγας. Και ο νοών, νοείτω.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:33