search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:25
MENU CLOSE

Πατέρας κατέρρευσε ενώ χόρευε στον γάμο της κόρης του το Bohemian Rhapsody – Του έσωσε τη ζωή η νύφη

12.10.2020 14:34
Πατέρας κατέρρευσε ενώ χόρευε στον γάμο της κόρης του το Bohemian Rhapsody – Του έσωσε τη ζωή η νύφη  - Media

 

Η 37χρονη Κιμ Λίρι θα ζούσε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Η νοσοκόμα από το Τσέστερ επρόκειτο να παντρευτεί τον άνδρα της ζωής της και όλα είχαν κανονιστεί στην εντέλεια. 


Μετά την τελετή, στη γαμήλια δεξίωση ο 65χρονος πατέρας της σηκώθηκε και της ζήτησε με κάθε μεγαλοπρέπεια να χορέψουν το Bohemian Rhapsody των Queen. Οι καλεσμένοι χειροκροτούσαν που έβλεπαν τον πατέρα και την κόρη να χορεύουν μαζί, ενώ η μητέρα της και σύζυγος του Ντάγκλας, συγκινήθηκε. 


Ξαφνικά ο χρόνος σταμάτησε για την 37χρονη νοσοκόμα. Ο πατέρας της έγινε άκαμπτος, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και άρχισε να χάνει το χρώμα του. Είχε πάθει ανακοπή καθώς χόρευε με την κόρη του. Στο ξενοδοχείο όπου γινόταν η γαμήλια τελετή επικράτησε πανικός. Η μόνη ψύχραιμη ήταν η 37χρονη Κιμ. Ξάπλωσε τον πατέρα της στο πάτωμα, επάνω στο νυφικό της που είχε 5 μέτρα ουρά και άρχισε να του κάνει μαλάξεις και να του δίνει το φιλί της ζωής. Δε σταμάτησε παρά μόνο όταν έφτασε το ασθενοφόρο. Στο μεταξύ τα δύσκολα για τον πατέρα της είχαν περάσει, είχε επανέλθει και οι διασώστες είπαν πως έζησε επειδή του δόθηκαν αμέσως οι πρώτες βοήθειες. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:24