search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:47
MENU CLOSE

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Παρά τις προσπάθειες αντιπερισπασμού η ιστορία δεν αλλάζει

12.10.2020 18:55
ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ: Παρά τις προσπάθειες αντιπερισπασμού η ιστορία δεν αλλάζει - Media

 

Για «προσπάθειες αντιπερισπασμού του ΣΥΡΙΖΑ» κάνει λόγο η ΝΔ, σημειώνοντας ότι «η ιστορία δεν αλλάζει σχετικά με τη Χρυσή Αυγή». Σε σχόλιο, η ΝΔ σημειώνει πως “καταλαβαίνουμε τις προσπάθειες αντιπερισπασμού του ΣΥΡΙΖΑ, όμως η ιστορία δεν αλλάζει. Επί κυβέρνησης ΝΔ με πρωθυπουργό τον Α.Σαμαρά, η Χρυσή Αυγή οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη και τα επιτελικά στελέχη της στη φυλακή”. Και καταλήγει με την επισήμανση ότι “τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα”.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καλέσει τη ΝΔ να απαντήσει στα όσα “σοκαριστικά κατήγγειλε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά”. Με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Αντώνη Ρουπακιώτη, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως “τώρα που οι εγκληματίες νεοναζί οδηγούνται στο φυσικό τους περιβάλλον, στη φυλακή, περιμένουμε από τη ΝΔ να απαντήσει στα όσα σοκαριστικά κατήγγειλε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του κ. Σαμαρά, που αποκάλυψε πως ‘ενώ ήμασταν έτοιμοι να τυλίξουμε τη Χρυσή Αυγή, το Μέγαρο Μαξίμου έβαλε stop’”, ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως “ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν μπορούν να κρύψουν τις ευθύνες τους πίσω από τον όψιμο αντιφασισμό τους”.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, “όση λάσπη και να ρίξουν η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορούν να ξεγράψουν από τη μνήμη των πολιτών ποιοι είναι αυτοί που με τις πολιτικές τους έθρεψαν, γιγάντωσαν και ξέπλυναν τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής”.

Ποιοι, προσθέτει, “διοργάνωναν μαζί τους τα συλλαλητήρια για τη δήθεν ‘προδοσία’ της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ποιοι έλεγαν μεσούσης της δίκης πως ‘η ΧΑ είναι σαν να μην υπάρχει’. Ποιοι ζητούσαν ‘μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή για συνεργασία με τη ΝΔ’ και ποιοι χαρακτήριζαν ‘ράκος’ τον δολοφόνο Ρουπακιά, επειδή βρισκόταν στο εδώλιο της Δικαιοσύνης”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:45