search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:38
MENU CLOSE

Απίστευτη ιστορία στο Ν. Ηράκλειο: Ο άνεμος «σήκωσε» σκύλο και τον πέταξε στην απέναντι… ταράτσα

14.10.2020 10:33
Απίστευτη ιστορία στο Ν. Ηράκλειο: Ο άνεμος «σήκωσε» σκύλο και τον πέταξε στην απέναντι... ταράτσα - Media

 

Απίστευτες ιστορίες διηγούνται οι κάτοικοι του Νέου Ηρακλείου μετά την θεομηνία που χτύπησε χθες την περιοχή τους. 

Εκτός από πτώσεις δέντρων, ξήλωμα θερμοσιφώνων και σκεπών και κατασροφές οχημάτων, ένας κάτοικος μιλώντας στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι ο δυνατός άνεμος πήρε και… σήκωσε κυριολεκτικά σκύλο από ταράτσα πολυκατοικίας ο οποίος βρέθηκε ευτυχώς σώος και αβλαβής στην απέναντι ταράτσα!

Στον ΑΝΤ1 μίλησε ο άνθρωπος που βρήκε τον σκύλο. «Βρέθηκε ξαφνικά στη μεριά τη δικιά μου στην αυλή μου, προφανώς έπεσε από την ταράτσα από τον ανεμοστρόβιλο που έγινε. Δεν ήξερα ποιανού είναι ο σκύλος. Τον κρατήσαμε εκεί στην αυλή, ήταν μια χαρά. Κάποια στιγμή ήρθαν οι ιδιοκτήτες, το αναζητούσαν, τους είπα ότι έχω ένα σκυλί μέσα στην αυλή. Ήρθαν τα παιδιά, το αγκάλιασαν, το βρήκαν», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ο… γείτοντας του τυχερού όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα, τετράποδου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15