search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Επίσημο: Στη Nova και ο Παναθηναϊκός

16.10.2020 17:39
Επίσημο: Στη Nova και ο Παναθηναϊκός - Media

 

Στη Nova και επισήμως ο Παναθηναϊκός, αφού μετά τη συμφωνία και την ανακοίνωση από την πλευρά της πράσινης ΠΑΕ, το συνδρομητικό γνωστοποίησε ότι θα έχει και τα δικαιώματα των πράσινων.

Συγκεκριμένα, το κανάλι της Κάντζας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Η Nova, κορυφαίος πάροχος ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, ανακοινώνει ότι για τη σεζόν 2020-2021, όλο το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα παίζει ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Έτσι, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας της χώρας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν… ασφαλώς στη θύρα τους, όλες τις μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις τόσο στην κανονική διάρκεια της σεζόν όσο στα Play Off και στα Play Out με τις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Βόλος ΝΠΣ, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα Car.gr και ΠΑΣ Λαμία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:59