search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Απίστευτη δήλωση Κεραμέως για τη σύλληψη μαθητών: Ό,τι λέει η… ανακοίνωση του ΥΠΡΟΠΟ

19.10.2020 16:38
Υπουργείο Παιδείας: Τι αλλάζει σε πανελλαδικές και φοίτηση στα πανεπιστήμια - Media

 

Την αστυνομία χρησιμοποίησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως ως «ασπίδα», όταν στη Βουλή κλήθηκε να σχολιάσει το πρωτοφανές φαινόμενο σύλληψης και κράτησης μαθητών στη ΓΑΔΑ επί τριμήμερο, μετά το τελευταίο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Ερώτηση προς την υπουργό Παιδείας για το γεγονός έκανε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Ιωάννης Δελλής, ο οποίος μάλιστα το συνέδεσε και με την αγόρευση της εισαγγελέως στην Δίκη της Χρυσής Αυγής που πρότεινε την αναστολή των ποινών για τους κατηγορούμενους.
 
Ο Ι. Δελλής επισήμανε ότι «δύο εικόνες υπάρχουν σήμερα», ο 14χρονος μαθητής που φυλακίζεται και η εισαγγελέας που προτείνει αναστολή των ποινών για την Χρυσή Αυγή τονίζοντας ότι «προσβάλλεται το περί δικαίου αίσθημα του λαού μας» και ζητώντας από την υπουργό Παιδείας να πάρει θέση για το ζήτημα.
 
Ωστόσο, η Ν. Κεραμέως αποφάσισε να κάνει ντρίπλα και… προσπέρασε το θέμα λέγοντας κοφτά στον βουλευτή του ΚΚΕ ότι «σας παραπέμπω στην ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη»γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Γιάννη Δελή που επισήμανε ότι όχι απλά η υπουργός Παιδείας οφείλει να απαντήσει, αλλά έπρεπε να παρέμβει για την άμεση απελευθέρωση του μαθητή.
 
Πληροφορίες: news247.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:00