search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:44
MENU CLOSE

Μαρία Φιλίππου: Το διαζύγιο και το μεγάλωμα των παιδιών της

20.10.2020 18:37
Μαρία Φιλίππου: Το διαζύγιο και το μεγάλωμα των παιδιών της - Media

 

Για το διαζύγιό της μίλησε η γνωστή ηθοποιός Μαρία Φιλίππου σε συνέντευξή της στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv».

Αναλυτικά, απόσπασμα της συνέντευξης:

Έρχομαι στη διαδρομή σου. Τριάντα τρία χρόνια ενεργά στο θέατρο και την τηλεόραση. Τι προσέφερε η υποκριτική στη ζωή σου;

Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος ως προς τα παιδιά μου, τις σχέσεις μου, τους φίλους μου. Γνώρισα βαθύτερα τον εαυτό μου. Η αυτογνωσία μόνο κέρδος φέρνει.

Με τον πρώην σύζυγό σου με τον οποίο διατηρείτε εξαιρετική σχέση έχετε χωρίσει τα τελευταία 17 χρόνια. Ένιωσες μετά το χωρισμό ένα μεγαλύτερο μέρος ευθύνης απέναντι στα παιδιά;

Όχι, δεν αισθάνθηκα κανένα βάρος. Ο πρώην σύζυγός μου ήταν παντού παρών σε ό,τι είχαμε ανάγκη ως οικογένεια. Επιπροσθέτως, έγινα με απόλυτη συνείδηση μητέρα. Ονειρευόμουν να φέρω στον κόσμο τα παιδιά μου. Δεν θέλησα να τα παρατήσω σε μια κυρία. Οφείλω φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στην πεθερά μου όσο και στη μακαρίτισσα μητέρα μου και την αδελφή μου. Ήταν δίπλα μου όταν τις είχα ανάγκη.

Μέσα από το μεγάλωμα των παιδιών μου αισθάνθηκα πληρότητα, έγινα πλουσιότερος σε συναισθήματα άνθρωπος. Είδα τι αξίζει αληθινά σ’ αυτήν τη ζωή. Συχνά λέω σε φίλους μου «κάντε παιδιά. Θα γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και με ένα μαγικό τρόπο όλα για όσα φοβάστε θα πάνε καλά». Ξέρεις, σημασία σ’ αυτήν τη διαδρομή έχει να ζήσουμε το ταξίδι. Τέλος, πρέπει επίσης να σου πω ότι πλέον έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι και τα παιδιά μου με προσέχουν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:44