search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:36
MENU CLOSE

Έρχεται η πτήση non-stop με τη μεγαλύτερη διάρκεια

20.10.2020 18:49
Έρχεται η πτήση non-stop με τη μεγαλύτερη διάρκεια  - Media
 
Σχεδόν δεκαεννέα ώρες: τόσο θα διαρκεί η μεγαλύτερης διάρκειας non-stop πτήση, η οποία αναμένεται να εγκαινιαστεί από τις 9 Νοεμβρίου και θα δοκιμάσει τις αντοχές των επιβατών.
 
Πρόκειται για την πτήση της Singapore Airlines από Σιγκαπούρη σε Νέα Υόρκη, καθώς η εταιρεία αποφάσισε να προσγειώνεται πλέον στο αεροδρόμιο John F. Kennedy, αντί του Newark Liberty International Airport στο Νιού Τζέρσι.
 
Τα αεροσκάφη θα διανύουν απόσταση 2.287 ναυτικών μιλίων και η εταιρεία θα χρησιμοποιεί τα Airbus A350-900 XWB, χωρισμένα σε 42 θέσεις business class, 24 premium economy και 187 οικονομικές θέσεις. Η δε πτήση θα διαρκεί από Νέα Υόρκη προς Σιγκαπούρη 18 ώρες και 40 λεπτά και από Σιγκαπούρη στη Νέα Υόρκη 18 ώρες και πέντε λεπτά.
 
Μέχρι πρόσφατα, η πτήση είχε τράνζιτ στη Φρακνφούρτη, ωστόσο, λόγω του ούτως ή άλλως μεγάλου χρόνου του ταξιδιού, η Singapore Airlines προτίμησε να την μετατρέψει σε non-stop για να κερδίζουν οι επιβάτες μερικές ώρες.
 
Σημειώνεται ότι λόγω κορωνοϊού, οι επιβάτες θα είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού -δηλαδή, σχεδόν για μία μέρα- με μικρά διαλείμματα για φαγητό και ποτό.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:36