search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:32
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης για ηγεσία ΚΙΝΑΛ: Οι λόγοι που ήμουν υποψήφιος το 2017 έχουν ενισχυθεί! (Video)

21.10.2020 19:41
Ανδρουλάκης για ηγεσία ΚΙΝΑΛ: Οι λόγοι που ήμουν υποψήφιος το 2017 έχουν ενισχυθεί! (Video) - Media

 

Ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ήταν καλεσμένος στο Action24 και την εκπομπή Briefing με τον Γ. Πιέρρο, όπου κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν, μετά και την ανακοίνωση της κ. Γεννηματά, θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος το 2021.

Ερωτηθείς για το αν θα είναι ξανά υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Ανδρουλάκης απάντησε “Κατ’ αρχάς, όπως καταλαβαίνετε, έναν χρόνο πριν, όταν ανοίγει τέτοια συζήτηση δεν βοηθά. Αυτόν τον χρόνο, γιατί οι εκλογές είναι του χρόνου τον Νοέμβρη το αργότερο, έχουμε σημαντικές εθνικές προκλήσεις, όπως η πανδημία και οι οικονομικές παρενέργειες της πανδημίας. Άρα, προτεραιότητα πρέπει να είναι η παράταξη μας, σε αυτές τις προκλήσεις, να έχει θέσεις που απαντούν στα προβλήματα του ελληνικού λαού.

Το δεύτερο είναι ότι αυτή η διαδικασία, όταν θα γίνει, πρέπει να επιδιώξουμε όλοι μας να γίνει όπως το 2017 και να την αγκαλιάσουν χιλιάδες Έλληνες προοδευτικοί πολίτες, ώστε να είναι πραγματικά ένα νέο ξεκίνημα”.

Και πρόσθεσε “όσο με αφορά, εγώ ήμουν υποψήφιος και το 2017. Οι λόγοι που πήρα τότε την απόφαση μου να είμαι υποψήφιος έχουν ενισχυθεί, διότι πιστεύω ότι η παράταξη μας μπορεί να παίξει έναν δυναμικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου, και ιδιαίτερα όταν βλέπω πως κυβερνά η ΝΔ και πως αντιπολιτεύεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η παράταξη πρέπει να παίξει έναν πιο δυναμικό και πιο ουσιαστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας”.

Στη συνέχεια, τόνισε δε “εγώ θέλω να κλείσω αυτό το θέμα (της εκλογής ηγεσίας), γιατί άνοιξε πάρα πολύ πρόωρα. Αλλά όσον αφορά εμένα προσωπικά, πραγματικά πιστεύω ότι η παράταξη μας μπορεί να παίξει έναν πιο σημαντικό ρόλο”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:31