search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:08
MENU CLOSE

Η πρώτη νύχτα των χρυσαυγιτών στα κελιά της ΓΑΔΑ – Ο κατσούφης, τα τηλέφωνα και η Ιλιάδα

23.10.2020 09:13
Η πρώτη νύχτα των χρυσαυγιτών στα κελιά της ΓΑΔΑ – Ο κατσούφης, τα τηλέφωνα και η Ιλιάδα - Media

 

Τα πρωτοπαλίκαρα αλλά και όλα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή γύρισαν εκεί όπου ανήκουν, πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Χθες, Πέμπτη, βρέθηκαν σχεδόν όλοι μαζί στον 7ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Συνολικά 28 χρυσαυγίτες, ανάμεσά τους τα στελέχη του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης, πέρασαν το βράδυ τους σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους της γυναικείας πτέρυγας των κρατητηρίων της ΓΑΔΑ.

Οι χρυσαυγίτες κρατήθηκαν ανά δύο και ανά τρεις σε ξεχωριστά κελιά (ανάλογα με τις μεταξύ τους σχέσεις), με εξαίρεση τον Νίκο Μιχαλολιάκο που είχε δικό του κελί.

Σύμφωνα λοιπόν με το ethnos.gr, o Νίκος Μιχαλολιάκος ήταν εμφανώς ο πιο κακοδιάθετος από τους χρυσαυγίτες νεοναζί.

Οι καταδικασθέντες βρέθηκαν για αρκετή ώρα όλοι μαζί στον ενιαίο χώρο των κρατητηρίων, όπου μπορούσαν να κάνουν κάποιο τηλέφωνο.

Από αυτό το χώρο περνούσαν και για να πάνε στην τουαλέτα. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο «κοινόχρηστο» σημείο των κρατητηρίων ο Νίκος Μιχαλολιάκος συνομίλησε με τον Ηλία Κασιδιάρη, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση, διότι ήταν γνωστό ότι οι δυο τους είναι στα… μαχαίρια.

Μάλιστα, εάν κάποιος δεν γνώριζε ότι έχουν διαρραγεί οι σχέσεις τους, δεν θα καταλάβαινε βλέποντάς τους στα κρατητήρια ότι συμβαίνει κάτι μεταξύ τους. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τον «εμφύλιο» που μαίνεται στη Χρυσή Αυγή, για όσο χρόνο οι χρυσαυγίτες ήταν όλοι μαζί στον ενιαίο χώρο των κρατητηρίων δεν υπήρξε κάποια ένταση.

Σύμφωνα πάντα με το ethnos.gr, o Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε από τους αστυνομικούς, ενώ βρισκόταν στο κελί του , να του φέρουν ένα βιβλίο που είχε μέσα στην τσάντα του.

Το ίδιο ζήτησε και ο Γιώργος Γερμενής, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, διάβαζε την Ιλιάδα.

Τέλος, οι χρυσαυγίτες δέχτηκαν το βράδυ της Πέμπτης και επισκέψεις από συγγενικά τους πρόσωπα που τους μετέφεραν προσωπικά τους αντικείμενα.

Σήμερα, Παρασκευή, αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών και στη συνέχεια θα γίνει η μεταγωγή τους στις φυλακές.

Πιθανότερα σωφρονιστικά καταστήματα για την κράτησή τους είναι αυτά των Μαλανδρίνου, Τρικάλων και Δομοκού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:07