search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:29
MENU CLOSE

Νέο παραλήρημα Λαγού: «Θα εκλεγούμε ξανά μέσα από τη φυλακή και θα είμαστε ο εφιάλτης σας» (photos)

23.10.2020 12:29
Αντίστροφη μέτρηση για τον χρυσαυγίτη Λαγό: Στο Ευρωκοινοβούλιο το αίτημα άρσης ασυλίας - Media

 

Εξακολουθεί να βρίσκεται σε παροξυσμό μέσω του Twitter ο ευρωβουλευτής και καταδικασθείς για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, Γιάννης Λαγός.

Ο Γιάννης Λαγός μία μέρα αφότου ανέφερε ότι στο ευρωπαϊκό δικαστήριο στο οποίο έχει ανακοινώσει ότι θα προσφύγει, θα επικαλεστεί την πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Αδαμαντίας Οικονόμου συνεχίζει να βρίσκεται εκτός πραγματικότητας μέσω αναρτήσεων του στο Twitter.

Μάλιστα το tweet είναι σε απειλητικό τόνο αφού κάνει λόγο ότι θα εκλεγούν ξανά μέσα από τη φυλακή αλλά και ότι «θα είμαστε ο εφιάλτης σας!!».

Αναλυτικά το tweet του Γιάννη Λαγού:

«Το ποσο μας φοβατε η σαπια “δημοκρατια”, φαινεται ξεκαθαρα απο το οτι τρεμετε στο ενδεχομενο να ειμαστε υποψηφιοι στις επομενες εκλογες.Μιλατε για παρανομη στερηση πολιτικων δικαιωματων.Γνωριζετε πολυ καλα οτι θα εκλεγουμε ξανα μεσα απο την φυλακη και θα ειμαστε ο εφιαλτης σας!!»

 

Σε tweet που έκανε την Πέμπτη αναφερόταν σε «δίκη παρωδία» και «πολιτική δίωξη».

Αναλυτικά το tweet:

«Οι μονοι βουλευτες που εδωσαν και δεν εκλεψαν, καταδικαστηκαν σε φυλακιση απο αυτους που ρημαξαν την Ελλαδα.Μια διωξη καθαρα πολιτικη.Μια “δικη”παρωδια, με μια θλιβερη γυναικουλα που την εσερναν με λουρακι.ελα.τωρα θα σε βγαλουν και βολτα κυρα Μαριω».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:29