search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:14
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Πρώτος ο «Ήλιος» στο δυναμικό κοινό

23.10.2020 12:56
Τηλεθέαση: Πρώτος ο «Ήλιος» στο δυναμικό κοινό - Media

 

Το επεισόδιο του «Ήλιου» την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που το έφεραν στην πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσης του στο κοινό 18-54, με μερίδιο 14,9%.

Για άλλη μια φορά, η σειρά κατέγραψε υψηλά ποσοστά στις γυναίκες φτάνοντας μέχρι και 27,4% σε επιμέρους γυναικείο κοινό. Αξίζει να σημειωθεί πως χθες τον «Ήλιο» παρακολούθησαν έστω και για 1 λεπτό πάνω από 1.200.000 άτομα στο σύνολο του κοινού.

Το επεισόδιο της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου

Ο Δήμος προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Μυρτώ να επισκεφτεί έναν ψυχολόγο. Ο Πέτρος βρίσκεται δίπλα της και προσπαθεί να την στηρίξει, όπως άλλωστε είχε κάνει κι εκείνη μαζί του. Η Αλίκη χάνει την ψυχραιμία της με τον Φίλιππο που συνεχώς φαίνεται να έχει την Λήδα στο μυαλό του. Ο Δημήτρης ενημερώνει την Λήδα για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων… Είναι σαφές ότι κάποιος έριξε κάτι στο ποτό της. Εκείνη σοκαρισμένη πιστεύει πως ο ένοχος είναι κάποιος από την οικογένεια του Φίλιππου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:14