search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:24
MENU CLOSE

Χανιά: Δολοφονημένη δια στραγγαλισμού εντοπίστηκε 79χρονη – Αγνοείται ο σύντροφός της

25.10.2020 19:53
Επίθεση με μπογιές και τρικάκια στα γραφεία του Κ. Γκιουλέκα, της ΕΑΔ και του ΕΟΔΥ - Media

 

Στραγγαλισμένη, καθισμένη σε μία καρέκλα εντοπίστηκε 79χρονη στην περιοχή Πασακάκι των Χανίων.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, από το πρωί, οπότε και αποκαλύφθηκε η ανθρωποκτονία, ο 82χρονος σύντροφος της παραμένει άφαντος με τις Αρχές να επικεντρώνουν τις έρευνες  στον εντοπισμό του καθώς φέρεται να αποτελεί πρόσωπο-κλειδί  στην υπόθεση.

Η αυτοψία στο σπίτι του εγκλήματος σε συνδυασμό με το πόρισμα του ιατροδικαστή δίνει μία πρώτη εικόνα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων για το τι μπορεί να συνέβη στην οικία των δύο ηλικιωμένων, όμως βασικό ζητούμενο παραμένει ο εντοπισμός του 82χρονου. Ο τελευταίος δεν είχε δώσει σημεία ζωής ούτε σε στενό συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο προσπαθούσε εναγωνίως να επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά πριν αλλά και μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της 79χρονης συντρόφου του.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ανησύχησαν και φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού με τη βοήθεια κλειδαρά πήρε την πρωτοβουλία να μπει μέσα στο σπίτι για να δει τι συμβαίνει. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, ο 82χρονος ωστόσο δεν ήταν πουθενά. Το γεγονός ότι τόσες ώρες μετά δεν έχει δώσει σημεία ζωής-τουλάχιστον αυτή ήταν η ενημέρωση μέχρι πρότινος-επιτείνει το μυστήριο για τις συνθήκες υπό τις οποίες στραγγαλίστηκε η 79χρονη.

Ο χώρος του εγκλήματος αποκλείστηκε, εξερευνήθηκε εξονυχιστικά από την σήμανση ενώ κλήθηκαν για μία πρώτη κατάθεση κάποιοι ένοικοι και πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος μήπως και μπορέσουν να διαφωτίσουν την αστυνομική έρευνα ως το πιθανό κίνητρο της ανθρωποκτονίας. Τα ευρήματα πάντως φέρονται να δείχνουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:23