search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:36
MENU CLOSE

Το CU Open Room @Ρομάντσο, δίνει τη δυνατότητα σε νέους να εκπαιδευτούν και να δημιουργήσουν το δικό τους Digital κανάλι.

26.10.2020 12:57
Το CU Open Room @Ρομάντσο, δίνει τη δυνατότητα σε νέους να εκπαιδευτούν και να δημιουργήσουν το δικό τους Digital κανάλι. - Media

 

Το CU δημιούργησε το CU Open Room@Ρομάντσο, ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με σκοπό να δώσει σε νέους, την ευκαιρία να καλλιεργήσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες. Οι 6 νικητές του CU Open Room@Ρομάντσο που αναδείχθηκαν μετά από διαγωνισμό θα ενισχύσουν τις γνώσεις τους δίπλα σε αναγνωρισμένους επαγγελματίες του digital χώρου, σε ειδικά σχεδιασμένα studios στον πολυχώρο του Ρομάντσο και θα δημιουργήσουν το δικό τους Digital κανάλι.

Στην διάρκεια της πορείας τους στο CU Open Room @Ρομάντσο, οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν για 6 μήνες σε ενότητες όπως Video Editing, Post Production, Operations και Budget μέχρι τα πιο σημαντικά Marketing tips, Planning και Brand Strategy για να απογειώσουν το κανάλι τους. Σε ρόλο “tutors”, γνωστοί YouTubers, θα εκπαιδεύουν τους συμμετέχοντες μέσα από interactive sessions, στη διάρκεια των οποίων θα παρέχουν συμβουλές και tips από την προσωπική τους εμπειρία.

Στον πολυχώρο του Ρομάντσο, έχουν διαμορφωθεί χώροι απολύτως εξοπλισμένοι για την παραγωγή περιεχομένου, καθώς και για την επεξεργασία και τελειοποίηση του περιεχομένου, τηρώντας πάντοτε τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας απέναντι στον COVID-19.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.vodafonecu.gr/cu-events/open-room/ . Όσοι θέλουν να δουν την πορεία των συμμετεχόντων στο CU Open Room, θα πρέπει να συντονιστούν στα κανάλια του Vodafone CU.

Facebook – https://www.facebook.com/VodafoneCU/

Youtube – https://www.youtube.com/user/VodafoneCUgr

Instagram – https://www.instagram.com/vodafonecu

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:36