search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:00
MENU CLOSE

«Θα βρεις τον δάσκαλό σου»: Έτσι πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο η Ευδοκία Ρουμελιώτη (Video)

27.10.2020 10:53
«Θα βρεις τον δάσκαλό σου»: Έτσι πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο η Ευδοκία Ρουμελιώτη (Video) - Media

 

Στο “Σημείο συνάντησης” της ΕΡΤ βρέθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- στη Βίκυ Βολιώτη τον τρόπο με τον οποίο κατέληξε να είναι πρωταγωνίστρια στη σειρά “Θα βρεις τον δάσκαλό σου”, ένα τηλεοπτικό προϊόν που αγαπήθηκε όσο λίγα από το κοινό και χάρη στο οποίο η ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή και μάλιστα, πολύ αγαπητή.

«Εγώ με το “Θα βρεις το δάσκαλό σου” έγινα γνωστή γιατί δεν ήταν να πάρουν εμένα. Το είπαν σε άλλες δέκα, έδιναν πολύ λίγα λεφτά, οι άλλες δέκα είπαν “όχι”. Εγώ είπα ότι τώρα δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω. Γενικότερα στο οικονομικό κομμάτι εγώ πάω πολύ αποφασισμένη και πολύ δυναμική ότι τώρα εγώ τόσο τον κοστολογώ τον εαυτό μου και θα μου τα δώσεις αλλιώς δεν το κάνω. Πώς φεύγω με το “κάτω από τα μισά” πάντα και είμαι καλά, δεν ξέρω. Λέω, μάλιστα, έκανε και ότι μπορούσε ο άνθρωπος, δηλαδή δεν μπορούσα να τον πιέσω κι άλλο», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη με μπόλικη δόση χιούμορ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:59