02/12/2020 23:25:59

«Θα βρεις τον δάσκαλό σου»: Έτσι πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο η Ευδοκία Ρουμελιώτη (Video)

«Θα βρεις τον δάσκαλό σου»: Έτσι πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο η Ευδοκία Ρουμελιώτη (Video) - Media

 

Στο “Σημείο συνάντησης” της ΕΡΤ βρέθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- στη Βίκυ Βολιώτη τον τρόπο με τον οποίο κατέληξε να είναι πρωταγωνίστρια στη σειρά “Θα βρεις τον δάσκαλό σου”, ένα τηλεοπτικό προϊόν που αγαπήθηκε όσο λίγα από το κοινό και χάρη στο οποίο η ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστή και μάλιστα, πολύ αγαπητή.

«Εγώ με το “Θα βρεις το δάσκαλό σου” έγινα γνωστή γιατί δεν ήταν να πάρουν εμένα. Το είπαν σε άλλες δέκα, έδιναν πολύ λίγα λεφτά, οι άλλες δέκα είπαν “όχι”. Εγώ είπα ότι τώρα δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω. Γενικότερα στο οικονομικό κομμάτι εγώ πάω πολύ αποφασισμένη και πολύ δυναμική ότι τώρα εγώ τόσο τον κοστολογώ τον εαυτό μου και θα μου τα δώσεις αλλιώς δεν το κάνω. Πώς φεύγω με το “κάτω από τα μισά” πάντα και είμαι καλά, δεν ξέρω. Λέω, μάλιστα, έκανε και ότι μπορούσε ο άνθρωπος, δηλαδή δεν μπορούσα να τον πιέσω κι άλλο», είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη με μπόλικη δόση χιούμορ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.