search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:10
MENU CLOSE

Απίστευτη ατάκα από νεαρό σε αστυνομικό κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του: «Άφησε με να πιω τον καφέ μου πρώτα»

27.10.2020 16:42
Απίστευτη ατάκα από νεαρό σε αστυνομικό κατά τη διάρκεια της προσαγωγής του: «Άφησε με να πιω τον καφέ μου πρώτα» - Media

 

Η αστυνομία είχε στήσει μπλόκο και έκανε ελέγχους σε πλατεία της Λαμίας για την τήρηση των μέτρων για τη μάσκα. Όποιος έκανε παράβαση οι αστυνομικοί του έκοβαν πρόστιμο. 
Κάποια στιγμή το κλιμάκιο έκανε έλεγχο σε μια ολιγομελή παρέα νεαρών που κανείς δεν φορούσε μάσκα και όταν τους ζήτησαν ταυτότητες κανείς δεν την είχε πάνω του. Τότε χρειάστηκε να γίνει προσαγωγή για εξακρίβωση στοιχείων. 
Όμως εκείνη τη στιγμή οι αστυνομικοί άκουσαν την απίστευτη ατάκα από έναν από τους νεαρούς: «Αστυνόμε μπορείς να περιμένεις λίγο να πάρω ένα καφέ, γιατί δεν έχω πιει από το πρωί».
Οι αστυνομικοί με δυσκολία συγκράτησαν τα γέλια τους. Φυσικά κάτι τέτοιο δε συνέβη και οι νεαροί μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο για εξακρίβωση 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:09