search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:13
MENU CLOSE

Λαβρόφ: Αρνητικό το τεστ κορωνοϊού – Εκτός Ελλάδας η επαφή με κρούσμα

27.10.2020 18:30
Λαβρόφ: Δικαίωμα η επέκταση στα 12 ναυτικά μίλια - Διάλογος όταν έρχεται σε αντίθεση με συμφέροντα γειτονικού κράτους - Media

 

Σε τεστ κορωνοϊού υποβλήθηκε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, Σεργκέι Λαβρόφ, έπειτα από την επαφή του με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Το αποτέλεσμα του τεστ ήταν αρνητικό, ενώ ο Ρώσος ΥΠΕΞ βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με ρωσική διπλωματική πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Sputnik, το κρούσμα με το οποίο ήρθε σε επαφή ο υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας δεν ήταν από την Ελλάδα, ούτε ήταν στην αντιπροσωπεία του.

Παράλληλα, το ΥΠΕΞ της Ρωσίας επεσήμανε νωρίτερα πως οι επισκέψεις και οι συναντήσεις του κ. Λαβρόφ, θα αναβληθούν, ενώ ο ίδιος «αισθάνεται καλά».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Λαβρόφ χτες, Δευτέρα, πραγματοποίησε επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα και είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Δένδια, τον πρωθυπουργό της χώρας μας Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:13