search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:00
MENU CLOSE

Προς νέο «μαύρο» ρεκόρ κινείται η χώρα: Αναμένονται κοντά στα 1.500 κρούσματα κορωνοϊού

28.10.2020 16:05
Ξανά στα ύψη η διασπορά του κορωνοϊού: 928 νέα κρούσματα, 40 νεκροί - Στο «κόκκινο» με 324 μολύνσεις η Αττική - Media

 

Στο «κόκκινο» από το πρωί της Πέμπτης 29/10 μπαίνουν Σέρρες και Ιωάννινα. Ισχύει τοπικό lockdown με απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα, μάσκα παντού, ενώ απαγορεύεται και η μετακίνηση από νομό σε νομό.

«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει από τους επιστήμονες μετά τα 1259 νέα κρούσματα. Σε μίνι lockdown από αύριο Ιωάννινα και Σέρρες, φλερτάρει με το κόκκινο και η Θεσσαλονίκη.

Οι έλεγχοι είναι συνεχείς σε όλη την περιοχή με τους περισσότερους πολίτες να συμμορφώνονται με την τήρηση των μέτρων. Η διασπορά του ιού είναι αδύνατο να ελεγχθεί, είπε χθες ο Σωτήρης Τσιοδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές την τελευταία ώρα, η χώρα κινείται προς νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων. Τα κρούσματα που επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα βρίσκονται πάνω από τον χθεσινό αριθμό των 1.259, κοντά στα 1.500.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:59