02/12/2020 23:40:08

Μαυρίδης για λουκέτο στον «Φιλελεύθερο»: «Προσπαθήσαμε σκληρά, αλλά δεν τα καταφέραμε»

Μαυρίδης για λουκέτο στον «Φιλελεύθερο»: «Προσπαθήσαμε σκληρά, αλλά δεν τα καταφέραμε»  - Media

 

Άλλη μια εκδοτική προσπάθεια στο χώρο του ημερήσιου πολιτικού Τύπου κατέληξε άδοξα μετά από τρία χρόνια κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», όπως ενημέρωσε ο εκδότης της, Θανάσης Μαυρίδης, θα κυκλοφορήσει το τελευταίο της φύλλο το Σάββατο (31/10).

Σε άρθρο του στην ιστοσελίδα liberal.gr, ο εκδότης της εφημερίδας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε η διακοπή της κυκλοφορίας της, τονίζοντας πως η πανδημία του κορωνοϊού έπληξε σημαντικά την επιχείρηση, σε συνδυασμό με την ραγδαία πτώση των διαφημιστικών εσόδων. Σημειώνεται ότι το πρώτο φύλλο της εφημερίδας είχε κυκλοφορήσει στις 20/11/17.

«Δεν θα μπορούσα προσωπικά να συνεχίσω μία επιχειρηματική προσπάθεια που θα άφηνε απλήρωτους τους εργαζόμενους για πέντε ή έξι μήνες», γράφει χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως έχουν διευθετηθεί όλες οι εκκρεμότητες με εργαζόμενους, ασφαλιστικά ταμεία, δημόσιο και προμηθευτές.

«Προσπαθήσαμε σκληρά, αλλά δεν τα καταφέραμε», αναφέρει ο εκδότης της εφημερίδας, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως η διαδικτυακή ιστοσελίδα liberal.gr θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.