search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57
MENU CLOSE

Σύρος: Πολίτης με κινητικά προβλήματα κατήγγειλε πως αυτοκίνητο με σήμα του ΕΟΔΥ παρκάρει παράνομα

01.11.2020 12:04
Σύρος: Πολίτης με κινητικά προβλήματα κατήγγειλε πως αυτοκίνητο με σήμα του ΕΟΔΥ παρκάρει παράνομα - Media

 

Ένας πολίτης με κινητικά προβλήματα στην Σύρο κατήγγειλε πως ένα αυτοκίνητο που φέρει το σήμα του ΕΟΔΥ, παρκάρει παράνομα, όπως αναφέρει το cyclades24.gr.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο συγκεκριμένος οδηγός παρκάρει στο σημείο για μία ολόκληρη εβδομάδα. Ο ίδιος ανέβασε τις φωτογραφίες στο προσωπικό του προφίλ προκειμένου να αναδείξει την απερισκεψία του οδηγού.

Πιο συγκεκριμένα, στην οδό Καποδιστρίου το Ι.Χ. έχει παρκάρει παράνομα πάνω σε διάβαση πεζών και σε στάση λεωφορείου στο οποίο βρίσκεται συγκεκριμένα εντός των 15 m που ορίζει ο νόμος, ώστε να μη σταθμεύει οποιοδήποτε όχημα σύμφωνα με τη σήμανση.

Στην επόμενη φωτογραφία το ίδιο αυτοκίνητο, βρίσκεται σταθμευμένο εντός ορίων σε θέση για ΑΜΕΑ  και σε πεζοδρόμιο το οποίο έχει ειδική ράμπα για ΑΜΕΑ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57