search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:19
MENU CLOSE

Αξιωματούχος της καμπάνιας Τραμπ: «Μας στρίμωξαν στη γωνία»

04.11.2020 17:44
Αξιωματούχος της καμπάνιας Τραμπ: «Μας στρίμωξαν στη γωνία» - Media

 

Παρά την αυτοπεποίθηση που έδειξε η προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ, δεν αισθάνονταν όλοι αισιόδοξοι όταν ξύπνησαν την Τετάρτη και είδαν ότι η πορεία του προέδρου Τραμπ  περιορίζεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εκλογών στις ΗΠΑ.

«Μας στρίμωξαν στη γωνία», είπε ένας ανώτερος αξιωματούχος.

 Αλλά ο αξιωματούχος προειδοποίησε ότι η εκστρατεία δεν έχει ακόμη βγει από το «παιχνίδι», και οι αξιωματούχοι της εκστρατείας συνέχισαν να ισχυρίζονται τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά ότι πιστεύουν ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα εάν μπορούν να πάρουν την Αριζόνα και τη Νεβάδα με το μέρος τους.

Αυτό φαινόταν απίθανο στην περίπτωση της Αριζόνα τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά τα εσωτερικά μαθηματικά της καμπάνιας ήταν καλύτερα από τη δημόσια ψηφοφορία σε διάφορα μέρη και έτσι τους έδωσε την ελπίδα ότι οι εκτιμήσεις τους σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούσαν να είναι πιο ακριβείς από τις εκτιμήσεις που δείχνουν τον Μπάιντεν να παίρνει με το μέρος του την πολιτεία.

Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι τελικά αναμένεται να δουν το τελικό αποτέλεσμα στην Αριζόνα να αντικατοπτρίζει ένα λεπτό περιθώριο νίκης για τον Τραμπ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:19