search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:37
MENU CLOSE

Έχασε στο διαδικτυακό παιχνίδι call of duty και από τα νεύρα του έριξε το ίντερνετ σε ολόκληρη πόλη

09.11.2020 13:26
Έχασε στο διαδικτυακό παιχνίδι call of duty και από τα νεύρα του έριξε το ίντερνετ σε ολόκληρη πόλη  - Media

 

Ο Αλέξις Μενιέρ είχε παθιαστεί επικίνδυνα με το διαδικτυακό παιχνίδι call of duty. Νύχτα μέρα σχεδόν 18 ώρες τη μέρα καθόταν μπροστά από τον υπολογιστή του και έμπαινε στο πετσί του ρόλου. Γινόταν ένας ατρόμητος στρατιώτης που σκότωνε άλλους διαδικτυακούς στρατιώτες. 
Κάποια στιγμή ο Αλέξις είχει καταφέρει στο τουρνουά όπου έπαιζε, να μείνει μόνο εκείνος και άλλος ένας παίκτης και όποιος κέρδιζε θα κέρδιζε και το τουρνουά. Ο Αλέξις όμως εν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο του και αποφάσισε να τον εκδικηθεί. 
Με κάποιον τρόπο εντόπισε που βρισκόταν ο αντίπαλος παίκτης του, και του επιτέθηκε διαδικτυακά. Δημιούργησε μια υπερφόρτωση δεδομένων στον διακομιστή με αποτέλεσμα όχι μόνο να υποστεί βλάβη ο άνθρωπος που τον είχε κερδίσει στο διαδικτυακό παιχνίδι του playstation, call of duty, αλλά και να πέσει εντελώς το ίντερνετ στην πόλη Γκατινό έξω από το Κεμπέκ του Καναδά. 
Οι αρμόδιες αρχές κατάφεραν με τη βοήθεια της sony playstation και της google να εντοπίσουν τον θυμωμένο δράστη και τώρα ο Αλέξις έχει να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:34