search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:12
MENU CLOSE

Έχασε τις εκλογές, χάνει και την Μελάνια; – Τι λένε οι «κακές γλώσσες» για το ζεύγος Τραμπ

09.11.2020 16:01
Έχασε τις εκλογές, χάνει και την Μελάνια; - Τι λένε οι «κακές γλώσσες» για το ζεύγος Τραμπ - Media
 
Με τον Ντόναλντ Τραμπ να σκέφτεται να μην παραδώσει τον Λευκό Οίκο στο νικητή των αμερικανικών εκλογών, Τζο Μπάιντεν, η μέχρι πρότινος Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ, σχεδιάζει να βάλει τέλος στον γάμο της με τον Ντόναλντ, μετά από 15 χρόνια κοινού βίου.
 
«Η Μελάνια μετρά κάθε λεπτό έως ότου ο Τραμπ βρεθεί εκτός του Οβάλ Γραφείου, ωστε να μπορεί να τον χωρίσει», , δήλωσε η Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν, πρώην διευθύντρια επικοινωνίας για το γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Λευκού Οίκου την Κυριακή, υποδηλώνοντας ότι η κυρία Τραμπ θα περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο για να μην δώσει στον πρόεδρο την «απόλυτη ταπείνωση» και τον εγκαταλείψει ενώ είναι ακόμα εν ενεργεία.
 
Η τρίτη σύζυγος του 74χρονου Ντόναλντ Τραμπ και μητέρα του 15χρονου Μπάρον, έχει λάβει προ καιρού την απόφασή της να εγκαταλείψει την συζυγική στέγη. Η Μελάνια σκοπεύει να τερματίσει τον 15χρονο γάμο της, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», επικαλούμενη τα όσα ισχυρίζεται η Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν.
 
Ο Μάικλ Κόεν, πρώην δικηγόρος του Τραμπ, δήλωσε ότι δεν θα σοκαριστεί αν μετά τα Χριστούγεννα δεν γυρίσει στον Λευκό Οίκο για να τον παραδώσει στο νικητή της 3ης Νοεμβρίου, Τζο Μπάιντεν. «Είναι χαμένος και τσακισμένος», πρόσθεσε.
 
Παρά το γεγονός ότι στις δημόσιες εμφανίσεις της δηλώνει ότι έχει μια «εξαιρετική σχέση» με τον σύζυγό της, η εικόνα έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές από μόνη της. Αποστρέφει το βλέμμα της κάθε φορά που ο Τραμπ την κοιτάει στα μάτια, και αρνείται να του πιάσει το χέρι, όταν ο Τραμπ θέλει να δώσει προς τα έξω μία τρυφερή εικόνα του ζεύγους.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, με την δεύτερη σύζυγό του, Μάρλα Μέιπλς, προτού χωρίσουν, είχαν συνάψει συμφωνία, σύμφωνα με την οποία ο Τραμπ της απαγόρευσε να δημοσιεύσει οποιοδήποτε βιβλίο ή να δώσει συνεντεύξεις επικριτικές γι′ αυτόν. Για την δικηγόρο Κριστίνα Πρέβιτ, πιθανότατα η Μελάνια έχει συμφωνήσει σ′ έναν παρόμοιο «Κώδικα Σιωπής».
 
Η κατάσταση θα αποσαφηνιστεί στις 20 Ιανουαρίου του 2021, τότε που λήγει και επισήμως η θητεία του Ντόναλντ Τραμπ ως 45ου προέδρου των ΗΠΑ. Μαζί με την προεδρική του θητεία, πιθανότατα θα λήξει και ο γάμος του με την τρίτη του σύζυγο.
 
Πηγή: HuffPost
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:11