search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:25
MENU CLOSE

Γεροβασίλη και Τζανακόπουλος καλούν Πολάκη σε απολογία

10.11.2020 12:29
Γεροβασίλη και Τζανακόπουλος καλούν Πολάκη σε απολογία - Media

 

Σε συνάντηση καλούν τον Παύλο Πολάκη αύριο η Όλγα Γεροβασίλη και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος για το “ατόπημα” της ανάρτησης με το γεύμα με φίλους εν μέσω λοκντάουν.

Η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ο Γραμματέας του κόμματος, υπενθυμίζεται αποτελούν εδώ και λίγο καιρό την Επιτροπή Δεοντολογία τους κόμματος η οποία έχει το καθήκον να συνετίζει με μέτρα ή απλή επίπληξη όσους προβαίνουν σε επικοινωνιακά φάλτσα.

Πάντως επιχειρείται να υποβαθμιστεί η συνάντηση καθώς αρμόδιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για απλή συζήτηση, όχι για επιβολή πειθαρχικών μέτρων, ποινών κλπ.

Υπενθυμίζεται χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να απαντήσει σχετικώς κατά την συνέντευξη  που παραχώρησε στο Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, λέγοντας ότι ναι μεν ήταν λάθος η ανάρτηση που έκανε, αλλά ήταν επαρκείς οι εξηγήσεις ενώ είπε πως δεν ήταν αρνητικό το γεύμα με φίλους εφόσον μάλιστα είχε υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό λόγω χειρουργείου που είχε πραγματοποιήσει αμέσως πριν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:24