search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:17
MENU CLOSE

Επιμένει ο Πολάκης: Ουρλιάξτε, σας έχω, δεν με έχετε

10.11.2020 15:00
Επιμένει ο Πολάκης: Ουρλιάξτε, σας έχω, δεν με έχετε - Media

 

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας φάνηκε αμήχανος και παρά το ότι τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ τον κάλεσαν για εξηγήσεις, ο Παύλος Πολάκης εξαπολύει νέα επίθεση, αυτή τη φορά κατά των ΜΜΕ, για το τραπέζωμα που ο ίδιος δημοσιοποίησε, εν μέσω καραντίνας.

Σε μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας γράφει:

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ :
1) ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ,σας έχω δεν με έχετε!
 
2) Χτες έκανα -εκτός από δυο κουραστικά χειρουργεία -,την ανάρτηση με το τραπεί με τους φιλους και συνεργάτες μου ,καθώς και την ανάρτηση για το ΝΕΟ PET-CT του Ευαγγελισμού που χρηματοδοτήσαμε εμείς,όπως και την ανάρτηση για το νεο ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΔΡΟΜΟ του Μπακογιάννη με τα λαμπιόνια των 800.000 ευρώ για τα Χριστούγεννα.ΠΑΙΞΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ .Αυτο δείχνει την ΑΔΥΝΑΜΙΑ σας να σώσετε επικοινωνιακά την κυβέρνηση των Μωυσυδων που τάχει κάνει κολυμπηθρόξυλο στη ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!!
 
3) Αντί άλλης απάντησης κοινοποιώ μια -σημερινή -ανάρτηση του Μιχάλη Στρατακη :(και γελώ ακατάπαυστα κι εγώ …όπως στη φωτογραφία μετά που χτύπησα τη στηρα κατακέφαλα τον Ιούνιο)
 
«Επειδή τυχαίνει να το ξέρω το παιχνίδι της προπαγάνδας, του αποπροσανατολισμού και της δολοφονίας χαρακτήρων, απλά χαμογελώ με όσα βλέπω να συμβαίνουν έχοντας στο στόχαστρο τον Πολάκη.
 
Γιατί ξέρω, πως ό,τι κι αν κάνει ή δεν κάνει ο Πολάκης, θ’ αποτελεί, μονίμως και σταθερά, αντικείμενο εκμετάλλευσης από την πλευρά του επικοινωνιακού στρατηγείου του κουβέρνου.
 
-Αν μιλάει ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον, τον άθλιο γι αυτά που λέει».
 
-Αν δεν μιλάει ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον, ο Τσίπρας του απαγόρευσε να ξαναμιλήσει».
 
-Αν κάνει αναρτήσεις ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον, γιατί είναι προκλητικός και αυθάδης».
 
-Αν δεν κάνει αναρτήσεις ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον γιατί εχέστηκε από το φόβο του».
 
– Αν προβάλλει τους φίλους του ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον γιατί παραβιάζει όλα τα μέτρα κατά του κορωνοϊού».
 
– Αν δεν προβάλλει τους φίλους του ο Πολάκης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον, ακόμα και οι φίλοι του τον εγκατέλειψαν».
 
Ακόμη κι αν τον δούνε στην Τήνο να πηγαίνει γονατιστός στην εκκλησία της Μεγαλόχαρης, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον τον καραγκιόζη, τον θεομπαίχτη».
 
Και στα κύματα της θάλασσας να τον δούν να περπατάει, η εντολή θα είναι «ξεσκίστε τον, ούτε μπάνιο δεν ξέρει ο άχρηστος».
 
Γενικά, ό,τι κι αν κάνει κι ό,τι κι αν δεν κάνει ο Πολάκης, θ’ αποτελεί τροφή για όλους εκείνους που ενώ το δάσος έχει λαμπαδιάσει, επιμένουν να δείχνουν στο λαό το πρώτο δέντρο και τα μυρμηγκάκια που σουλατσάρουν στις σχισμάδες του κορμού του.
 
Γιατί πιστεύουν πως έτσι, κανείς δεν θα νοιαστεί για το δάσος που καίγεται και κανείς δεν θα τρέξει να σβύσει τη φωτιά. Όλοι, με τα μυρμήγκια θ’ ασχολούνται.
 
Αυτούς, ένα τους ενδιαφέρει: Να καεί το δάσος και να κονομήσουν πουλώντας τα κάρβουνα.
 
Επειδή τυχαίνει να ξέρω το παιχνίδι της προπαγάνδας, του αποπροσανατολισμού και της δολοφονίας χαρακτήρων, απλά χαμογελώ.
 
Μα το χαμόγελο γίνεται γέλιο, επειδή τυχαίνει να ξέρω και τον Έλληνα.»
 
Με #Stratakis Michalis
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15