search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:58
MENU CLOSE

Σάντος: «Πρόβλημα του Ολυμπιακού ο Σεμέδο»

10.11.2020 19:55
Σάντος: «Πρόβλημα του Ολυμπιακού ο Σεμέδο» - Media

 

Για τη συμμετοχή του Ρούμπεν Σεμέδο στο περιβόητο πάρτι της Λεωφόρου Συγγρού ενημερώθηκε ο Φερντάντο Σάντος, με αφορμή τη συμμετοχή του στόπερ του Ολυμπιακού στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας.

Ο Σάντος, ερωτήθηκε σχετικά με το θέμα και εκείνο που τόνισε είναι ότι αυτά τα θέματα σχετικά με τον παίκτη αφορούν τον σύλλογο που αγωνίζεται και όχι εκείνον και την εθνική ομάδα.

Μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Ρούμπεν Σεμέδο είχε προσβληθεί από τον COVID-19 και σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA, εξαιρείται από τα τεστ. Τα υπόλοιπα είναι πρόβλημα του Ολυμπιακού και δεν με ενδιαφέρουν. Προπονηθήκαμε, κάναμε τα τεστ και αρχικά κάποιοι από τους παίκτες που είχαν βρεθεί αρνητικοί στις ομάδες τους, βρέθηκαν θετικοί εδώ. Χθες ξεκουραστήκαμε, στις 19.30 μας είπαν πως όλοι είναι αρνητικοί και τα πράγματα πάνε πολύ καλά».

Θυμίζουμε ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού κλήθηκε για τα παιχνίδια με με την Ανδόρα (φιλικό) και τα επίσημα ματς εναντίον της Γαλλίας (14/11) και της Κροατίας (17/11).

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:57